Billige flyvninger fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass fra 14 892 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
ti. 5.12.
ti. 12.12.
Reiseadvarsel: Sjekk lokale reiseråd før du bestiller.

Informasjon om fly fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass, og kan du fly direkte?

Raskeste flytid

6t 55m

Direktefly

Ingen
Den raskeste flyvningen fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass tar 6t 55m.
Det er ingen direkteflyvninger fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelsen er Oslo Torp Sandefjord flyplass - Kyiv Zhulhany flyplass.

 • Hvor langt er det fra Oslo til Kyiv Zhulhany med fly?

  Avstanden mellom Oslo og Kyiv Zhulhany er ca. 1625,0 km.

 • Når oppdaterte momondo sist prisene for Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass fra flyvninger sist?

  Priser for flyvninger fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass ble sst oppdatert i dag.

 • Hvor gammel må du være for å fly til Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass?

  Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass med.

 • Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Kyiv Zhulhany flyplass?

  De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Kyiv Zhulhany flyplass kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Hva er fordelene med de ulike flyselskapene i Oslo og Kiev?

Oslo lufthavn er en moderne og internasjonal flyplass. For det første har den en stor tax-free med det meste man kan ønske seg. I tillegg kan du hygge deg i et flott utvalg restauranter, kafeer og barer før avreise, og du kan shoppe i de mange butikkene som har alt fra moteklær og tilbehør til elektronikk og design. Alle reisende har gratis tilgang til internett og gratis påfyll av vann på vannstasjonene. Bilutleiefirma holder til i egne lokaler i parkeringshuset, som gjør det enkelt å finne leiebil. Boryspill lufthavn er den største i hele Ukraina, og har naturligvis derfor også et godt utvalg av serveringssteder og shoppingmuligheter. I tillegg har også denne flyplassen gratis internett, rask og effektiv check in og flyplassen er ganske oversiktlig til tross for at den er stor.


Hva er den beste måten å komme seg til og fra flyplassene i Oslo og Kiev?

Det er et bredt utvalg av transportmidler å velge mellom når du skal fly fra Oslo til Kiev. Til Oslo lufthavn Gardermoen er flytoget det raskeste alternativet. Dette toget stopper ved alle de store stasjonene i Oslo-området, og går fra Oslo sentralstasjon på spor ti og ankommer Oslo lufthavn på spor to. Det er også mulig å ta Vy-togene L12, R10 og R11 fra spor 11, som stopper ved spor én på flyplassen. Rutebuss FB5 er en annen mulighet, og denne går fra Oslo bussterminal. Eventuelt kan du ta buss 400 fra Bjørvika til flyplassen, eller kjøre selv. Det er gode tilbud på parkering på flyplassen, både for korttidsleie og langtidsparkering. Det er et stort utvalg drosjer fra Oslo, og mange kjører for en fast pris. Fra Kiev Airport kan du ta Sky Bus rute 322 fra terminal D. På terminal D kan du ta taxi og avtale en fast pris på forhånd. Eventuelt kan du leie bil hos et av bilutleiefirmaene som holder til på flyplassen ved terminal D. Du kan bestille hvor bilen skal hentes eller leveres på forhånd.

Hvilke byer kan du dra til fra Kiev?

Når du skal fly fra Oslo til Kiev, lønner det seg å ha en plan for hvor turen går videre. Kiev er et flott utgangspunkt for å utforske nærliggende byer, både små og store. Ikke minst er Kiev en flott og spennende by, som kan ta noen dager å bli kjent med. Raskeste rute til Berezan blir med leiebil, via E40/M03 eller via T1018. Brovary er også verdt å ta turen til. Hit kjører det blant annet buss, som du kan ta fra Boryspill med bussnummer 148 til Darnytsia. Deretter går du til Stantsiia miskoi elektrychjky Darnytsia, hvor du tar bussnummer 526 til Lisova stasjon. Lisova er i seg selv et flott sted å oppleve i mellomtiden, før du drar videre. Uansett kan du ta bussen videre til Brovary fra Lisova stasjon, og ta buss 782 til MKTs Prometei. Da har du bare gåavstand til sentrum i Brovary, for å kunne fortsette eventyret ditt.


Alternative fly Oslo-Kyiv Zhulhany flyplass

Sammenlign alternative flyvninger til og fra flyplasser og byer i nærheten for å finne de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Narvik til Kyiv Zhulhany flyplass
Raskeste flytid32t 50m
Laveste pris5 234 kr

 • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass?

  Søk etter tilbud på fly fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass. Når du ser på tilbud, vil du ha muligheten til å opprette et prisvarsel.

 • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass med momondo?

  Dra nytte av vår kunstige intelligens i «Prisprognose»-verktøyet vårt som forutsier om det er bedreå bestille nå, eller vente til prisene minsker. Du kan strategisk velge de beste dagene å fly på og spare penger på reisen din ved å bruke «Priskalender»-verktøyet vårt. «Explore» gir en ovesikt over hvor mye det koster å fly til en hvilken som helst destinasjon fra en bestemt by eller flyplass. «Discover»-innholdet vårt er et flott alternativ for de som ønsker reiseinspirasjon eller tips til hvordan man kan spare penger, mens «Prisvarsler» vil oppdatere deg når prisene endrer seg slik at du kan bestille billetter til den beste prisen.

 • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

  momondo viser tilbud på tvers av mer enn 700 konkurrender på én gang. momondo er aktiv i 30 internasjonale markeder slik at du får tilgang til et bredt utvalg av alternativer, både fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer.


Lignende flyvninger fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass

Fleksibel med tanke på destinasjon? Utvid søket ditt og finn flyvninger lignende ruten din fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud fra Oslo til Kyiv?

Å finne den riktige flyreisen til Kyiv fra Oslo er kjapt og enkelt når du har en rekke alternativer fra anerkjente agenter og flyselskaper. Alternativer som deretter kan filtreres for å finne det som passer dine kriterier best. Det nettopp er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Kyiv, noe som sparer deg for tid og penger.

Kan jeg finne flyreiser fra Oslo til Kyiv med fleksible bestillingsbetingelser på momondo?

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser fra Oslo til Kyiv for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Hvordan kan momondo hjelpe meg med å finne flyreiser fra Oslo til Kyiv?

Når du har lagt inn et søk i skjemaet på siden, gir momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt hjelpe deg med å filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Kyiv fra Oslo.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise fra Oslo til Kyiv akkurat nå. Kan momondo varsle meg dersom prisene endres?

Prisvarsler på flyreiser til Kyiv fra Oslo er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare gjør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Så enkelt er det.


En enklere måte å administrere reisen til Kyiv Zhulhany flyplass på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.