Billige flyvninger fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass fra 7 274 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 30.5.
ma. 6.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Informasjon om fly fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass, og kan du fly direkte?

Raskeste flytid

5t 40m

Direktefly

Ingen
Den raskeste flyvningen fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass tar 5t 40m.
Det er ingen direkteflyvninger fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelsen er Oslo Torp Sandefjord flyplass - Kyiv Zhulhany flyplass.

Slik finner du de billigste flybillettene fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass

Du trenger ikke å lete lenger. Vi har gått gjennom alle søkene for denne ruten på momondo, slik at du har viktig informasjon og innsikt som kan hjelpe deg med å finne den billigste flybilletten for reisen din

Hvilken måned er den billigste å fly til Kyiv Zhulhany flyplass?

Januar

Måneden med de billigste flyvningene til Kyiv Zhulhany flyplass fra Oslo er Januar. Den dyreste måneden er Desember

Hvilket flyselskap er billigst å fly med til Kyiv Zhulhany flyplass fra Oslo?

Ryanair

LOT, Lufthansa, og Ryanair er de mest populære selskapene som flyr fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass

Hvo lang tid i forveien bør man bestille billetter for flyreiser fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass?

60 dager før

Det billigste tidspunktet for å kjøpe flybillett fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass er ca. 60 dager før avreise


De beste flyselskapene som flyr fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass

Sammenlign og se vurderinger for flyselskaper som flyr fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass med momondo
FlyselskapRangeringGratis kanselleringPris
RyanairPrisFra 325 krGratis kanselleringRangering
7,1
Søk etter flyreiser med Ryanair
Wizz AirPrisFra 769 krGratis kanselleringRangering
7,2
Søk etter flyreiser med Wizz Air
airBalticPrisFra 1 183 krGratis kanselleringRangering
7,0
Søk etter flyreiser med airBaltic
LufthansaPrisFra 1 191 krGratis kanselleringRangering
7,4
Søk etter flyreiser med Lufthansa
SWISSPrisFra 1 279 krGratis kanselleringRangering
8,4
Søk etter flyreiser med SWISS
LOTPrisFra 1 288 krGratis kanselleringRangering
7,3
Søk etter flyreiser med LOT
Scandinavian AirlinesPrisFra 1 409 krGratis kanselleringRangering
7,5
7,8

Ombordstigningen

7,7

Comfort

8,2

Besetningen

7,2

Underholdning

7,2

Mat

Vurderinger

Ulemper: At det var INNMARI varmt i flyet til vi kom oppi lufta At det var et ganske fullt, trangt, bittelite fly

1 / 1
Søk etter flyreiser med Scandinavian Airlines
Turkish AirlinesPrisFra 1 903 krGratis kanselleringRangering
8,2
Søk etter flyreiser med Turkish Airlines

  • Finnes det flyselskaper som flyr fra Oslo til Kyiv Zhulhany som tilbyr fleksibilitet vedrørende kanselleringer på grunn av COVID-19?

    Noen av flyselskapene vi samarbeider med som flyr fra Oslo til Kyiv Zhulhany har gjort det lettere å bestille flybilletter som et svar på den globale pandemien. are responding to the global pandemic. Følgende flyselskaper kan ha fleksible retningslinjer for kansellering for å imøtekomme reisendes behov: LOT, airBaltic og Ryanair.

  • Hvor langt er det fra Oslo til Kyiv Zhulhany med fly?

    Avstanden mellom Oslo og Kyiv Zhulhany er ca. 1625,0 km.Oslo lufthavn er en moderne og internasjonal flyplass. For det første har den en stor tax-free med det meste man kan ønske seg. I tillegg kan du hygge deg i et flott utvalg restauranter, kafeer og barer før avreise, og du kan shoppe i de mange butikkene som har alt fra moteklær og tilbehør til elektronikk og design. Alle reisende har gratis tilgang til internett og gratis påfyll av vann på vannstasjonene. Bilutleiefirma holder til i egne lokaler i parkeringshuset, som gjør det enkelt å finne leiebil. Boryspill lufthavn er den største i hele Ukraina, og har naturligvis derfor også et godt utvalg av serveringssteder og shoppingmuligheter. I tillegg har også denne flyplassen gratis internett, rask og effektiv check in og flyplassen er ganske oversiktlig til tross for at den er stor.


Det er et bredt utvalg av transportmidler å velge mellom når du skal fly fra Oslo til Kiev. Til Oslo lufthavn Gardermoen er flytoget det raskeste alternativet. Dette toget stopper ved alle de store stasjonene i Oslo-området, og går fra Oslo sentralstasjon på spor ti og ankommer Oslo lufthavn på spor to. Det er også mulig å ta Vy-togene L12, R10 og R11 fra spor 11, som stopper ved spor én på flyplassen. Rutebuss FB5 er en annen mulighet, og denne går fra Oslo bussterminal. Eventuelt kan du ta buss 400 fra Bjørvika til flyplassen, eller kjøre selv. Det er gode tilbud på parkering på flyplassen, både for korttidsleie og langtidsparkering. Det er et stort utvalg drosjer fra Oslo, og mange kjører for en fast pris. Fra Kiev Airport kan du ta Sky Bus rute 322 fra terminal D. På terminal D kan du ta taxi og avtale en fast pris på forhånd. Eventuelt kan du leie bil hos et av bilutleiefirmaene som holder til på flyplassen ved terminal D. Du kan bestille hvor bilen skal hentes eller leveres på forhånd.

Når du skal fly fra Oslo til Kiev, lønner det seg å ha en plan for hvor turen går videre. Kiev er et flott utgangspunkt for å utforske nærliggende byer, både små og store. Ikke minst er Kiev en flott og spennende by, som kan ta noen dager å bli kjent med. Raskeste rute til Berezan blir med leiebil, via E40/M03 eller via T1018. Brovary er også verdt å ta turen til. Hit kjører det blant annet buss, som du kan ta fra Boryspill med bussnummer 148 til Darnytsia. Deretter går du til Stantsiia miskoi elektrychjky Darnytsia, hvor du tar bussnummer 526 til Lisova stasjon. Lisova er i seg selv et flott sted å oppleve i mellomtiden, før du drar videre. Uansett kan du ta bussen videre til Brovary fra Lisova stasjon, og ta buss 782 til MKTs Prometei. Da har du bare gåavstand til sentrum i Brovary, for å kunne fortsette eventyret ditt.


Alternative fly Oslo-Kyiv Zhulhany flyplass

Sammenlign alternative flyvninger til og fra flyplasser og byer i nærheten for å finne de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Narvik til Kyiv Zhulhany flyplass
Raskeste flytid32t 50m
Billigst pris4 722 kr

Lignende flyvninger fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass

Fleksibel med tanke på destinasjon? Utvid søket ditt og finn flyvninger lignende ruten din fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass

Hvorfor bruke momondo?

Å finne den riktige flyreisen til Kyiv fra Oslo er kjapt og enkelt når du har en rekke alternativer fra anerkjente agenter og flyselskaper. Alternativer som deretter kan filtreres for å finne det som passer dine kriterier best. Det nettopp er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Kyiv, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser fra Oslo til Kyiv for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har lagt inn et søk i skjemaet på siden, gir momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt hjelpe deg med å filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Kyiv fra Oslo.

Prisvarsler på flyreiser til Kyiv fra Oslo er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare gjør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Så enkelt er det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.