Billige flyvninger fra Oslo til Vaitape fra 24 856 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 29.5.
sø. 5.6.

Informasjon om fly fra Oslo til Vaitape

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Vaitape, og kan du fly direkte?

Raskeste flytid

34t 35m

Direktefly

Ingen

Flyplasser i Vaitape

1 flyplass
Den raskeste flyvningen fra Oslo til Vaitape tar 34t 35m.
Det er ingen direkteflyvninger fra Oslo til Vaitape. Det er ingen populære ruter fra Oslo til Vaitape.
Det finnes 1 flyplass i nærheten av Vaitape: Vaitape Motu-Mute (BOB)

Slik finner du de billigste flybillettene fra Oslo til Vaitape

Du trenger ikke å lete lenger. Vi har gått gjennom alle søkene for denne ruten på momondo, slik at du har viktig informasjon og innsikt som kan hjelpe deg med å finne den billigste flybilletten for reisen din

Hvilken måned er den billigste å fly til Vaitape?

Januar

Måneden med de billigste flyvningene til Vaitape fra Oslo er Januar. Den dyreste måneden er juli

Hvilken rute er den billigste?

Oslo Gardermoen - Vaitape Motu-Mute

Fly fra Oslo Gardermoen til Vaitape Motu-Mute for de beste Oslo - Vaitape flypriser


Enkelt sammenlign tur/retur-billetter fra Oslo til Vaitape

Nedenfor ser du de beste prisene for flyreisen din tur/retur for de neste tre månedene. Alle prisene ble funnet på momondo denne uken. Se gjennom de raskeste og billigste rutene fra Oslo til Vaitape ved å endre fane
Flere flyselskaper
22. jun.
OSL02:25Oslo Gardermoen
41t 00m
3 stopp
BOB19:25Vaitape Motu-Mute
29. jun.
BOB05:25Vaitape Motu-Mute
49t 50m
3 stopp
OSL07:15Oslo Gardermoen
24 856 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. jul.
OSL13:30Oslo Gardermoen
51t 35m
3 stopp
BOB17:05Vaitape Motu-Mute
18. jul.
BOB07:20Vaitape Motu-Mute
42t 40m
3 stopp
OSL02:00Oslo Gardermoen
38 838 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. jun.
OSL02:25Oslo Gardermoen
46t 40m
3 stopp
BOB01:05Vaitape Motu-Mute
14. jun.
BOB13:25Vaitape Motu-Mute
34t 55m
3 stopp
OSL00:20Oslo Gardermoen
50 863 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. jul.
OSL02:40Oslo Gardermoen
37t 10m
3 stopp
BOB15:50Vaitape Motu-Mute
18. jul.
BOB08:45Vaitape Motu-Mute
46t 45m
3 stopp
OSL07:30Oslo Gardermoen
67 206 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene fra Oslo til Vaitape

Flere flyselskaper
15. aug.
OSL02:40Oslo Gardermoen
37t 10m
3 stopp
BOB15:50Vaitape Motu-Mute
53 147 kr
Finn lignende

  • Hvor langt er det fra Oslo til Vaitape Motu-Mute med fly?

    Vaitape Motu-Mute ligger 14975,4 km unna Oslo. Denne ruten tar vanligvis 37t 10m med fly.Skal du reise fra Oslo har du to internasjonale flyplasser å velge mellom, og disse er Oslo Lufthavn Gardermoen og Torp Sandefjord Lufthavn. Det er Oslo Lufthavn Gardermoen som er den største av disse, og dette er også Norges hovedflyplass. I tillegg er det kortere avstand mellom Oslo sentrum og Oslo Lufthavn Gardermoen enn det er mellom Torp Lufthavn Sandefjord og Oslo, og Oslo Lufthavn Gardermoen tilbyr i tillegg et bredere utvalg innen internasjonale reisemål. Ellers tilbyr Oslo Lufthavn Gardermoen en del flere alternativer innen shopping og restauranter, men til gjengjeld kan det oppleves som mindre stressende å fly fra Torp Sandefjord Lufthavn, da dette er en mindre flyplass med kortere avstander og færre mennesker. Begge flyplassene kan derimot by på velutstyrte tax-free butikker, samt vannstasjoner etter sikkerhetskontrollen, hvis du vil fylle flasken din. Denne flyplassen ligger i tillegg nærmere Oslo enn Torp Sandefjord Lufthavn. På Bora-Bora er det kun én flyplass, som tar imot internasjonale flyvninger, og det er Motu Mute Airport.


Du har flere forskjellige valg innen transport, når du skal komme deg til eller fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Flytoget tilbyr en komfortabel og rask reise, og er spesielt gunstig dersom du bor et sted på strekningen mellom Lillestrøm og Drammen. Med dette hurtigtoget kommer du deg til Oslo Lufthavn Gardermoen fra Oslo sentrum på rett over 20 minutter, og det er svært hyppige avganger det meste av døgnet. Hvis du reiser fra Drammen ligger reisetiden på nærmest nøyaktig én time. Flytoget er kjent for å være i rute, og regnes derfor som et solid valg. Ellers er flybussen et annet alternativ, dersom din bolig ligger i Oslo eller i Fredrikstad. Du kjøres fra Oslo til Oslo Lufthavn Gardermoen på mellom 40 og 50 minutter, og til eller fra Fredrikstad på i overkant av to timer. Andre mulige transportmetoder inkluderer taxi og bil. Bora-Bora flyplass, som heter Motu Mute Airport, ligger på en liten øy som tilhører Bora-Bora, og det er derfor svært begrensede transportmetoder til og fra denne flyplassen. Transporten til og fra flyplassen er av den grunn inkludert i prisen på flybilletten din, og dette er en shuttlebåt ved navn "Bora Bora Navette" som tar deg til eller fra Bora-Boras hovedlandsby, Vaitape, på ca 15 minutter. Det er også flere hoteller og lignende, som tilbyr direkte transport mellom hotellet og flyplassen.

Fra flyplassen på Bora-Bora, Motu Mute Airport, kan du blant annet besøke Vaitape, som er øyas hovedlandsby. Denne byen befinner seg sør på hovedøya, som også heter Bora-Bora. Hit fraktes du med shuttlebåt på omtrent 15 minutter, og prisen på denne shuttlebåten er inkludert i prisen på flybilletten din. Andre steder å besøke fra Motu Mute Airport er forskjellige landsbyer på hovedøya, som kan nås med bil, samt naboøyene, slik som To’opua, Piti Aau og Tevairoa. Skal du til en annen øy enn hovedøya Bora-Bora må du uansett ta shuttlebåten til Vaitape fra flyplassen og så leie en båt fra Vaitape til din destinasjon.


Lignende flyvninger fra Oslo til Vaitape

Fleksibel med tanke på destinasjon? Utvid søket ditt og finn flyvninger lignende ruten din fra Oslo til Vaitape

Finn fly til andre byer i Fransk Polynesia

Vaitape har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser fra Oslo til Vaitape. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i gode hender.

Ja. Alle flyreiser til Vaitape fra Oslo hos momondo kan sammenlignes og filtreres etter de ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen mellom Oslo og Vaitape ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyreiser basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Vaitape, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Vaitape fra Oslo og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.