Billige flyvninger fra Bergen til Lerwick Sumburgh flyplass fra 1 477 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 30.5.
ma. 6.6.

Informasjon om fly fra Bergen til Lerwick Sumburgh flyplass

Hvor lang tid tar det å fly fra Bergen til Lerwick Sumburgh flyplass, og kan du fly direkte?

Raskeste flytid

1t 15m

Direktefly

ti.
Den raskeste flyvningen fra Bergen til Lerwick Sumburgh flyplass tar 1t 15m.
Direktefly fra Bergen til Lerwick Sumburgh flyplass på tirsdag. Det eneste flyselskapet som tilbyr direktefly, er Loganair..

Slik finner du de billigste flybillettene fra Bergen til Lerwick Sumburgh flyplass

Du trenger ikke å lete lenger. Vi har gått gjennom alle søkene for denne ruten på momondo, slik at du har viktig informasjon og innsikt som kan hjelpe deg med å finne den billigste flybilletten for reisen din

Hvilken måned er den billigste å fly til Lerwick Sumburgh flyplass?

april

Måneden med de billigste flyvningene til Lerwick Sumburgh flyplass fra Bergen er april. Den dyreste måneden er februar


Finn de billigste enveisflyvningene fra Bergen til Lerwick Sumburgh flyplass

Flere flyselskaper
21. jun.
BGO10:00Bergen Flesland
18t 45m
2 stopp
LSI04:45Lerwick Sumburgh
1 477 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. jul.
BGO18:55Bergen Flesland
33t 50m
2 stopp
LSI04:45Lerwick Sumburgh
1 534 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. jun.
BGO13:50Bergen Flesland
14t 55m
1 stopp
LSI04:45Lerwick Sumburgh
1 784 kr
Finn lignende

  • Hvor langt er det fra Bergen Flesland til Lerwick Sumburgh med fly?

    Avstanden mellom Bergen Flesland og Lerwick Sumburgh er ca. 370,5 km.Det finnes dessverre ingen tilbydere av direktefly fra Bergen til Lerwick, men flere flyselskaper tilbyr billige flybilletter med bare ett flybytte underveis. KLM har flere daglige flyvninger fra Bergen Flesland til Amsterdam Schiphol, og herfra er det lett å komme seg til Lerwick på Shetland. Noen flyruter inkluderer en ekstra mellomlanding i Aberdeen. Et alternativ er å fly med Widerøe fra Bergen Flesland til London Heathrow, og herfra fly videre til Aberdeen. Det går daglige flyvninger fra Aberdeen til Lerwick. På våre nettsider finner du som alltid et stort utvalg av flyvninger tur-retur eller én vei fra Bergen til Lerwick. Med momondo er du bare noen få tastetrykk unna ditt neste eventyr.

Når du skal komme deg til Bergen Flesland fra sentrum er flybussen et godt alternativ. Denne ekspressbussen har regelmessige avganger gjennom hele dagen, og tar deg fra sentrum av Bergen til Flesland på kort tid. Bussen stopper ved flere sentrale stasjoner i Bergen sentrum, som blant annet Torgallmenningen. Bybanen er et annet effektivt og rimelig transportmiddel til flyplassen. Dette er et alternativ som er praktisk særlig for reisende som bor litt utenfor bykjernen. Det er også mulig å ta taxi til flyplassen, og de fleste taxiselskapene opererer med en fastpris på strekningen. Bergen Flesland har flere parkeringsplasser på området dersom du ønsker å ankomme i egen bil. Til og fra Lerwick flyplass kan du ta en egen ekspressbuss som kjører fra sentrum av Lerwick et par ganger om dagen. Du finner bussens rutetabell ved flyplassens ankomstområde og på holdeplassen. Et annet alternativ er å ta taxi eller shuttlebuss.

En stor fordel med Bergen Flesland er den relativt korte reiseveien til sentrum av Bergen med buss eller bybanen. Flyplassen er i moderne stad og har alt du trenger av fasiliteter og tjenester for å få en behagelig reise. Bergen Flesland har et godt utvalg restauranter, kafeer og barer der du kan slappe av med en matbit eller noe godt å drikke mens du venter på boarding. Du finner også flere kiosker som tilbyr et enkelt utvalg av enkle reiseartikler, snacks, drikke og andre forfriskninger til flyturen. Det er gratis tilgang på internett på terminalområdet, og dette er en stor fordel for forretningsreisende som ønsker å jobbe før avgang. Flyplassen har flere vannstasjoner der du kan fylle vannflasken din med friskt vann før ombordstigning. Dette er praktisk for reisende som vil spare penger. I tillegg til dette har flyplassen egne lekeområder til barn, banktjenester, behagelige sitteområder, og mye mer. En rekke leiebilfirmaer er representert ved flyplassen, og dette gjør det lett å finne en passende leiebil til deg og ditt reisefølge. Bergen Flesland har god tilgang på parkering og det er derfor fullt mulig å kjøre til flyplassen med egen bil. Langtidsparkering bør forhåndsbestilles. Ved Lerwick flyplass er det et begrenset utvalg av tjenester og fasiliteter. Flyplassen har en ventehall med stoler og noen kiosker som selger enkel mat og drikke. I tillegg tilbyr flyplassen toaletter og gode transportforbindelser inn til sentrum av Lerwick.


Fra flyplassen er det kort vei inn til sentrum av Lerwick, hovedstaden på Shetlandsøyene. Dette er en sjarmerende by med flere butikker og spisesteder for enhver smak. Med leiebil er det enkelt å kjøre til andre byer og tettsteder i nærheten, som blant annet Scalloway på Mainlands vakre vestkyst. Like ved ligger også det vesle tettstedet Unst, og denne lille perlen bør oppleves av alle besøkende til øya.


Lignende flyvninger fra Bergen til Lerwick Sumburgh flyplass

Fleksibel med tanke på destinasjon? Utvid søket ditt og finn flyvninger lignende ruten din fra Bergen til Lerwick Sumburgh flyplass

Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser fra Bergen til Lerwick. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i gode hender.

Ja. Alle flyreiser til Lerwick fra Bergen hos momondo kan sammenlignes og filtreres etter de ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når resultatene på potensielle flyalternativer fra Bergen til Lerwick er presentert, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på flyreiser fra Bergen til Lerwick. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.