Billige flyvninger fra Bergen til Malta fra 2 596 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 4.7.
ma. 11.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Informasjon om fly fra Bergen til Malta

Hvor lang tid tar det å fly fra Bergen til Malta, og kan du fly direkte?

Raskeste flytid

23t 45m

Direktefly

Ingen
Den raskeste flyvningen fra Bergen til Malta tar 23t 45m.
Det er ingen direkteflyvninger fra Bergen til Malta. Det er ingen populære ruter fra Bergen til Malta.

Slik finner du de billigste flybillettene fra Bergen til Malta

Du trenger ikke å lete lenger. Vi har gått gjennom alle søkene for denne ruten på momondo, slik at du har viktig informasjon og innsikt som kan hjelpe deg med å finne den billigste flybilletten for reisen din

Hvilket flyselskap er billigst å fly med til Malta fra Bergen?

Lufthansa

KLM og Lufthansa er de mest populære selskapene som flyr fra Bergen til Malta

Hvilken rute er den billigste?

Bergen Flesland - Luqa Malta Intl

Fly fra Bergen Flesland til Luqa Malta Intl for de beste Bergen - Malta flypriser


Enkelt sammenlign tur/retur-billetter fra Bergen til Malta

Nedenfor ser du de beste prisene for flyreisen din tur/retur for de neste tre månedene. Alle prisene ble funnet på momondo denne uken. Se gjennom de raskeste og billigste rutene fra Bergen til Malta ved å endre fane
Flere flyselskaper
12. jul.
BGO02:40Bergen Flesland
26t 55m
2 stopp
MLA05:35Luqa Malta Intl
19. jul.
MLA03:10Luqa Malta Intl
29t 15m
2 stopp
BGO08:25Bergen Flesland
2 596 kr
Finn lignende
Norwegian
12. jul.
BGO15:10Bergen Flesland
23t 50m
1 stopp
MLA15:00Luqa Malta Intl
18. jul.
MLA23:20Luqa Malta Intl
15t 00m
1 stopp
BGO14:20Bergen Flesland
4 712 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. jul.
BGO10:05Bergen Flesland
19t 30m
1 stopp
MLA05:35Luqa Malta Intl
19. jul.
MLA03:10Luqa Malta Intl
29t 15m
2 stopp
BGO08:25Bergen Flesland
2 822 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. jul.
BGO08:00Bergen Flesland
21t 35m
2 stopp
MLA05:35Luqa Malta Intl
19. jul.
MLA10:10Luqa Malta Intl
22t 15m
3 stopp
BGO08:25Bergen Flesland
3 488 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. jul.
BGO10:05Bergen Flesland
27t 50m
1 stopp
MLA13:55Luqa Malta Intl
16. jul.
MLA01:45Luqa Malta Intl
36t 05m
2 stopp
BGO13:50Bergen Flesland
3 537 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. jul.
BGO10:05Bergen Flesland
19t 30m
1 stopp
MLA05:35Luqa Malta Intl
19. jul.
MLA04:40Luqa Malta Intl
27t 50m
1 stopp
BGO08:30Bergen Flesland
3 547 kr
Finn lignende

De beste flyselskapene som flyr fra Bergen til Malta

Sammenlign og se vurderinger for flyselskaper som flyr fra Bergen til Malta med momondo
FlyselskapRangeringGratis kanselleringPris
LufthansaPrisFra 1 510 krGratis kanselleringRangering
7,3
7,5

Ombordstigningen

7,3

Comfort

7,9

Besetningen

6,9

Underholdning

7,0

Mat

Vurderinger

Førts flyen blir 20 minutter forsinket . Etterpå når vi sitte i flyen og skule fly hadde mye bråk som vi visste har teknisk problem . Så etterpå vi måte og sitte i flyen og venter cirka 2 timer . Det var veldig dømt og sitte i en fly og vente 2 timer ?!! Og hele tida vi følger ikke trygg siden vi hørte om flyen har teknisk problem. Vi forventet bytte flyen ikke tar samme fly som har teknisk problem . Og siden vi hadde en langs tur PGA flyen hadde problem vi fått ikke noe ekstra service som matt ellers litt drikke . Det var veldig dumt . Derfor vi følte veldig dårlig og det var veldig dårlig service !!! Mvh Salar Abdipour Elham Soroori .

1 / 1
Søk etter flyreiser med Lufthansa
KLMPrisFra 2 992 krGratis kanselleringRangering
7,7
7,6

Ombordstigningen

7,8

Comfort

8,2

Besetningen

6,8

Underholdning

7,2

Mat

Vurderinger

Fordeler: Likte at det var punktlig og at de serverte drikke

1 / 1
Søk etter flyreiser med KLM

  • Finnes det flyselskaper som flyr fra Bergen Flesland til Malta som tilbyr fleksibilitet vedrørende kanselleringer på grunn av COVID-19?

    På grunn av de globale følgene av COVID-19 kan det være at noen av flyselskapene vi samarbeider med som flyr fra Bergen Flesland til Malta, f.eks. Lufthansa og KLM, har innført fleksible retningslinjer for kansellering. Bruk nettsiden vår til å søke etter alle flyselskapene som tilbyr denne fleksibiliteten.Dessverre er det ingen flyselskaper som flyr direkte fra Bergen til Malta, men det er et stort tilbud av flyvninger med bare én mellomlanding på veien. Et populært alternativ er å fly med Air France og Ryanair, og mellomlande på Paris Charles de Gaulle lufthavn. Denne flyturen tar omtrent ni timer. Lufthansa tilbyr også billige flybilletter fra Bergen til Malta med bare én mellomlanding. På denne ruten er det vanlig å foreta et flybytte i Frankfurt. Dersom du synes det er greit med to stopp på veien har du enda flere alternativer når det kommer til flyselskaper. Du kan for eksempel fly med Turkish Airlines via København og Istanbul, eller med KLM via Amsterdam og Roma. Enten du er på utkikk etter billige flybilletter tur-retur eller flyvninger én vei fra Bergen til Malta kan du enkelt finne og bestille din neste reise via momondo.

Når du skal komme deg fra Bergen sentrum til Flesland lufthavn er Bybanen et godt og rimelig alternativ. Denne trikken stopper i underetasjen av flyplassen, og har hyppige avganger fra sentrum gjennom hele dagen. Du kan også ta flybuss eller vanlig rutebuss nummer 23 fra sentrale kollektivknutepunkter i Bergen sentrum. Dersom du reisen sammen med et mindre reisefølge, eller reiser med mye bagasje, kan taxi være et godt alternativ. En rekke taxiselskaper kjører fra sentrum til flyplassen til en fastpris, og kjøreturen tar litt under en halvtime under vanlige trafikkforhold. Når du skal komme deg fra Malta lufthavn og inn til bykjernen er hotell-shuttlebuss et godt alternativ. Disse bussene kjører direkte til flere av de store hotellene i sentrum. Det er lurt å sjekke med sitt hotell i forkant. Du kan også ta bussrutene X1, X2, X3 eller X4, eller ta en taxi som kjører deg akkurat dit du skal. Dersom du ønsker mer frihet til å skreddersy din Malta-reise er leiebil et godt alternativ.

En av fordelene med Bergen Flesland er at flyplassen ligger forholdsvis nær selve byen, og at det er enkelt å komme seg hit med Bybanen eller annen kollektivtransport til en rimelig penge. Flesland har et godt utvalg butikker, spisesteder og kaffebarer hvor du kan koble av med et måltid eller noe godt å drikke før ombordstigning. Malta internasjonale lufthavn har gode shoppingmuligheter å by på, og du kan handle alt fra bøker til klær inne på terminalområdet. Dersom du er sulten når du lander kan du slå deg ned på en av de mange spisestedene eller kafeene. Her har de restauranter i mange forskjellige prisklasser med mat fra ulike verdenshjørner. På flyplassen finner du også et eget bønnerom og kapell. Flere av de store bilutleiefirmaene er representert på flyplassen, og med et bredt utvalg er du sikker på at du finner en leiebil som passer perfekt for deg og ditt reisefølge.


Når du først har fått tak i billige flybilletter fra Bergen til Malta internasjonale lufthavn har du hele denne vakre øya for dine føtter. Malta er en liten øy, og med utgangspunkt i flyplassen kan du komme deg rundt hele øya på relativt kort tid. En av de nærmeste byene er hovedstaden Valletta, og du kommer deg hit på under en halvtime. Du kan også ta buss til Rabat, Mosta eller Popeye Village, og alle disse turene tar under en time fra flyplassen. Dersom du leier en bil på flyplassen kan du virkelig utforske alle øyas kriker og kroker. Du kan for eksempel kjøre til Ghajnsielem på under én og en halv time, men på denne kjøreturen må du også ta ferge. Med leiebil tar det heller ikke lange tiden å kjøre og ta ferge til Sicilia.


Alternative fly Bergen-Malta

Sammenlign alternative flyvninger til og fra flyplasser og byer i nærheten for å finne de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Luqa
Raskeste flytid3t 50m
Billigst pris1 048 kr
Flyvninger fra Bergen til Luqa
Raskeste flytid23t 45m
Billigst pris3 605 kr
Flyvninger fra Stavanger til Luqa
Raskeste flytid20t 15m
Billigst pris3 262 kr

Lignende flyvninger fra Bergen til Malta

Fleksibel med tanke på destinasjon? Utvid søket ditt og finn flyvninger lignende ruten din fra Bergen til Malta

Finn fly til andre byer i Malta

Malta har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser fra Bergen til Malta. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i gode hender.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Malta fra Bergen med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen fra Bergen til Malta.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise fra Bergen til Malta nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel, der momondo sporer priser på flyreiser til Malta og gir deg beskjed når de endrer seg.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.