Pakkereiser Alt inkludert

All Inclusive Restplasser

Utreise
1 uke
Sammenlign med momondo |

På momondo finner du et stort utvalg av All Inclusive restplasser. Bestill sydenferien i dag og få sol og sommer til en billig penge!

Finn billige All Inclusive restplasser med momondo

All inclusive (alt inkludert) ligner det noen av oss kjenner som ’helpensjon’, og er et hotellkonsept hvor måltider, drikke og noen ganger også aktiviteter er inkludert i prisen. Dette er et perfekt tilbud for deg som ønsker forutsigbarhet og som liker å bli godt kjent med stedet hvor du spiser dine måltider. Med restplasser fra momondo kan du finne utrolig billige ’all inclusive’-reiser til noen av de beste hotellene på destinasjoner som Tyrkia, Hellas og Bulgaria. Husk at når du kjøper din all inclusive-ferie betaler du litt ekstra for å få alle måltider inkludert, og at hvis du har tenkt til å farte mye bort fra hotellet og dermed ikke kan spise der, bør du tenke på om all inclusive passer for deg. Hvis du derimot ønsker å holde deg på hotellets område og strand mest mulig, er det perfekt å ha sin faste restaurant rett ved. Fordelen med all inclusive er at man blir godt kjent med de som jobber ved restauranten og utvalget av mat, og hvis man har spesielle matpreferanser, sensitivitet eller allergier er det kjekt å slippe å forklare disse på nytt hver dag. Det er også en fin måte å ha kontroll på utgiftene; når overnatting og alle måltider allerede er betalt er det få nødvendige ekstra kostnader å tenke på i løpet av ferien. Mange hoteller har utfyllende beskrivelser over hva som tilbys i deres all inclusive, og noen hoteller har også sine anmeldelser fra Tripadvisor inkludert, hvor mange av gjestene sier litt om deres erfaring med maten og servicen.

Hva er inkludert i All Inclusive restplasser?

Det varierer noe hva som er inkludert i all inclusive restplasser, og det er avhengig av hvilket selskap du booker med. Noen ganger er måltidene begrenset til hotellets restaurant, mens andre ganger kan det også være mulig å spise på søsterhoteller. Det kan også variere når på dagen du kan spise, hvorvidt måltidene er begrenset til de fastsatte tidene for frokost, lunsj og middag. Noen hoteller har også snacks som frukt og kaker tilgjengelig hele dagen. Det kan også variere hva som er inkludert når det kommer til drikke, for eksempel om alkoholholdig drikke er inkludert eller ikke. Ofte vil det være slik at jo bedre hotell du har booket på, altså jo flere stjerner, desto bedre vil all inclusive-tilbudet være.

Finn All Inclusive restplasser på momondo

Når du søker etter all inclusive restplasser på momondo sammenlignes tusenvis av tilbud og du har derfor de beste forutsetningene for å finne de rimeligste og beste tilbudene. Velg ’Les mer’ når du har funnet et hotell som passer deg, og det vil ofte være beskrevet hva som er inkludert på akkurat det hotellet du vurderer. Har du spørsmål kan du kontakte reisearrangøren for å få vite mer. Særlig Solfaktor har et stort utvalg av restplasser all inclusive, mens TUI, Appollo og Ving også har et relativt stort utvalg.

Hvilke destinasjoner tilbyr All Inclusive restplasser?

Når du søker etter all inclusive restplasser på momondo, velg det reisemålet du er interessert i og huk av for restplasser all inclusive. Du vil da finne et imponerende utvalg av hotelltilbud med alt inkludert – også flere femstjerners luksushoteller tilbyr regelmessig restplasser med all inclusive. Du kan være heldig og finne en ukes all inclusive-ferie på et femstjerners hotell for under 3000 kroner. Det er et særlig stort utvalg av femstjerners all inclusive-hoteller i Tyrkia, slik som Jadore deLuxe Hotell & Spa i Antalya eller Diamond Premium Hotell & Spa. Det er også ofte et stort utvalg av all inclusive restplasser til Bulgaria og Burgaskysten, for eksempel til Moonlight Hotell hvor du har seks hotellrestauranter å velge i, eller Hotell Festa Via Pontica. Hellas tilbyr også flere femstjerners all inclusive-hoteller, til for eksempel Mitsis Grand Hotell på Rhodos, hvor alt inklusivt-konseptet inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) samt drikkevarer til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikkevarer av lokale merker som serveres fra morgen til rundt midnatt. Et annet eksempel er Aquila Rithymna Beach Hotell på Kreta, som på Tripadvisor er ranket som det beste hotellet i denne delen av Kreta, og som over tusen gjester har gitt 5/5 i karakter. Hotellet fikk også Tripadvisors ’Fortreffelighetsbevis’ i 2016, og gjestene er spesielt fornøyd med den utsøkte servicen ved alle måltider og den store buffeen i hovedrestauranten med variert og nydelig mat – man kan til og med bestille sushi! Det finnes også mange all inclusive-hoteller i lavere prisklasser for deg som har et litt strammere budsjett.


Populære tilbud for fly + hotell

London
The Tower Hotel, London
fly + 7 netter
The Tower Hotel, London
7,8
16 163 kr
Book A Bed Hostels
fly + 7 netter
Book A Bed Hostels
6,3
3 187 kr
Palma de Mallorca Son Sant Joan
Alua Leo
fly + 7 netter
Alua Leo
8,1
8 369 kr
Aparthotel Fontanellas Playa
fly + 7 netter
Aparthotel Fontanellas Playa
8,4
11 404 kr
Gdansk Rebiechowo
Radisson Hotel & Suites Gdansk
fly + 7 netter
Radisson Hotel & Suites Gdansk
8,5
8 308 kr
Holiday Inn Gdansk - City Centre
fly + 7 netter
Holiday Inn Gdansk - City Centre
9,0
6 505 kr
Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas
Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas - Adults Only (+16)
fly + 7 netter
Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas - Adults Only (+16)
8,5
10 786 kr
Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel
fly + 7 netter
Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel
9,1
14 657 kr
Barcelona
Holiday Inn Barcelona - Sant Cugat, An IHG Hotel
fly + 7 netter
Holiday Inn Barcelona - Sant Cugat, An IHG Hotel
8,7
7 824 kr
Barcelona Pere Tarrés Hostel
fly + 7 netter
Barcelona Pere Tarrés Hostel
7,5
3 061 kr
Dubai Intl
Atlantis, The Palm
fly + 7 netter
Atlantis, The Palm
9,1
26 823 kr
Five Jumeirah Village Dubai
fly + 7 netter
Five Jumeirah Village Dubai
9,1
12 961 kr

Sjekk ut andre billige pakkereiser på momondo

Ikke bestemt deg enda? Sjekk ut noen andre pakkereiser
Pakkereiser Alt inkludert
 • 1 uke
 • 2 uker
 • 3 uker
 • ---------
 • 1 dag
 • 2 dager
 • 3 dager
 • 4 dager
 • 5 dager
 • 6 dager
 • 7 dager
 • 8 dager
 • 9 dager
 • 10 dager
 • 11 dager
 • 12 dager
 • 13 dager
 • 14 dager
 • 15 dager
 • 16 dager
 • 17 dager
 • 18 dager
 • 19 dager
 • 20 dager