Finn billige pakkereiser og restplasser

Pakkereiser og restplasser til solen og storbyer.

Fantastiske reiser til de beste prisene

Finn de beste prisene på storbyferier og restplasser med momondo.

Fantastiske destinasjoner til de beste prisene

Finn de beste prisene på reiser til dine favoritt destinasjoner med momondo.

Opplev verden med pakkereiser og billige restplasser

Mange av oss har allerede vært på én eller flere pakkereiser, kanskje med kjæresten, familien eller som barn. Og mange av oss har antagelig mange spennende pakkereiser foran oss, for når alt kommer til alt er pakkereiser en rimelig, behagelig og svært trygg måte å reise på. Hva som menes med pakkereise ligger egentlig i ordet – at man har kjøpt en reise bestående av flere elementer som til sammen utgjør en pakke. I følge norsk lov inneholder en pakkereise minst to av de følgende elementene: losji (overnatting), transport og andre turisttjenester som for eksempel aktiviteter. Den mest typiske pakkereisen inneholder fly og overnatting, mens mange operatører også tilbyr transport til og fra flyplassen til hotellet på ankomststedet, mens andre igjen tilbyr aktiviteter for barn og voksne som del av pakken.

Selvsagt kan man søke etter fly og overnatting på egen hånd, og finne massevis av destinasjoner som kanskje ikke finnes som pakkeløsninger, men sannheten er at booker man pakkereiser med de mange reisearrangørene som har tilbud til reiseglade nordmenn, er det vanskelig å finne noe som er billigere i pris. I tillegg slipper du å bruke massevis av tid på å lete etter steder, hoteller og transportmuligheter – denne jobben har alt reisearrangørene og momondo gjort for deg, slik at du som kanskje har en travel hverdag kan booke deg en uke eller tre med ferie på noen få minutter. Og siden nordmenn snart har svart belte i reising tar mange gjerne mer enn én ferie i løpet av året, og da er det jo kjekt at en av dem kan bookes som billige restplasser. Er du kresen er det lett å tilpasse søket ditt til kun hoteller som har fire-fem stjerner, spa og air condition, mens hvis du ikke er så opptatt av hotellet kan du finne masse billige pakkereiser med uspesifisert overnatting.

Hva er egentlig restplasser?

Hvis du har litt slunken lommebok, eller kanskje ikke har lyst til å bruke altfor mye penger på ferien akkurat i år, er restplasser helt klart noe for deg. Kort sagt kan man forklare restplasser som et resultat av at charterselskapene kjøper et visst antall rom av ulike hoteller hver sesong. Hvis hotellrommene en uke ikke er fylt opp gjenstår det dermed rom som er betalt for av selskapene, men enda ikke solgt til reisende. Disse blir så solgt som restplasser til en rimelig pris. Noen ganger kan charterarrangørene «levere tilbake» rom som ikke er solgt til hotellet, men det finnes hotellrom som arrangørene har forpliktet seg til å selge, og hvis disse rommene fortsatt står usolgt når ankomstdagen nærmer seg, er det sjanse for at prisene settes ned. For å finne den absolutt beste dealen for restplasser bør du søke ofte og mye til de stedene du er interessert i, for det kan legges ut nye restplasser hver dag. Vær åpen med tanke på hvilket feriested du vurderer å booke. Hvis du søker kun på avreisedato/reiseperiode får du kanskje øynene opp for reisemål som du ellers ikke ville tenkt på. Hvis du har mulighet til å fly fra en annen lufthavn enn den som er nærmest deg, kan det også være noe å vurdere ettersom de største lufthavnene ofte tilbyr de billigste charterreisene siden reisearrangørene lettere kan disponere flyene derfra.

Hvor kan man dra med restplasser og billige pakkereiser?

Enten du er på utkikk etter sol og varme eller en storbyferie er det et stort utvalg av destinasjoner å velge mellom på momondo. Typiske reisemål for den som søker varme og lange sommerdager er Hellas, med sine mange små øyer i Middelhavet, hvite hus med blå karmer og bokstavelig talt et hav av sjø- og vannaktiviteter å by på. Thailand er et veletablert reisemål for skandinavere og tilbyr direktefly fra Norge, svært behagelig klima og priser, og en fantastisk gjestfri og vennlig befolkning. Spania er perfekt både for strand- og storbyferie, enten du vil til hovedstaden Madrid, vakre og spennende Barcelona med arkitektur og hundrevis av deilige tapasrestauranter, eller du ser etter solkysten eller skikkelig varme på Kanariøyene – inkludert Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote. Blant de mest populære byene å dra til finner vi blant annet Bangkok, New York, København, Paris og Amsterdam – byer som kan tilby fantastiske kultur- og ferieopplevelser, og hvor man kan skjemme seg selv skikkelig bort enten man vil gå på shopping, se på Mona Lisa i Louvre eller småkysse litt ved Eiffeltårnet, leie en sykkel og utforske kafeer og fortausrestauranter i Amsterdam eller oppleve Bronx og Harlem i New York. Det finnes massevis av femstjerners hoteller å velge pakkereiser til, slik som Claris Hotel Barcelona eller Pullman Barcelona Skipper, Ritz Carlton eller Trump SoHo i New York, Grand Amrath Hotel eller Hotel Mariott i Amsterdam.

Søk etter pakkereiser og finn paradis noen få klikk unna

På momondo.no er det er lett å søke etter restplasser og pakkereiser. På få minutter kan du søke gjennom massevis av land og sydendestinasjoner, endre søket ditt etter hva som er viktig for deg enten du er et nytelsesdyr som ser etter oppvarmet basseng og spa, barnefamilie som trenger barnebasseng og barneklubb, eller du liker å ha orden i sysakene og ønsker deg alt ordnet og bestilt på forhånd med all inclusive-tilbud. Er du utålmodig og vil dra hvor som helst så fort som mulig, velger du rett og slett bare avreisested og trykker søk, og velger ’sorter søk etter dato’. Som regel vil du finne massevis av tilbud allerede dagen etter, eller kanskje også samme dag. Fordi momondo tilbyr mye informasjon om det enkelte hotellet og destinasjonen når du har funnet en reise som passer for deg, er det ganske lett å få et nokså klart inntrykk av hva slags ferie du har foran deg. Og selv om det finnes massevis av billige restplasser og billige pakkereiser betyr ikke det at det ikke er luksus å få tak i hvis man bare leter litt!

Feedback