Tenker du å dra på storbyferie i Europa, planlegger du sommerferien eller vinterferien, eller kanskje du er på jakt etter inspirasjon til hvor du skal dra på bryllupsreise? Uansett hvilken type ferie du vil dra på, når på året du ønsker å reise, og hvem du vil dra med, har momondo reisetipsene som hjelper deg med å finne og planlegge den ferien som passer akkurat deg best! La deg bli inspirert og realiser reisedrømmene dine! 

Hvilken type ferie er du på jakt etter?


Storbyferie

Reisetips storbyferie

En storbyferie vil alltid by på noe nytt! Et par dager kan gi minner for livet, uansett om du vil på shoppingtur til Dubai, strandferie til Barcelona eller sightseeing i New York. Hvilken storby er ditt neste reisemål? Klikk deg inn på vår inspirasjonsside, og få tips til hvilken storbyferie passer deg best!

 

Skiferie

Reisetips til skiferien

Det sies at nordmenn er født med ski på beina, og både langrenn, slalåm og snowboarding er svært populære aktiviteter her til lands. Norge har flotte muligheter for skiferier, men vi er ikke alene! Sverige, Tyskland, Østerrike, Frankrike og Italia er alle gode skiferie-reisemål. Få tips til skiferien her!

 

Familieferie

Familiferie reisetips

En familieferie kan gi kjærkommen kvalitetstid med dine nærmeste og ikke minst mange, nye bilder til familie-albumet. Det er selvfølgelig viktig å ta med ulike behov i betraktning, og velg ut et reisemål som passer hele familien. Uansett om dere vil ha storby eller strand, har momondo tips til familieturen

Weekendtur

Reisetips weekendtur

Det beste med å dra på en weekendtur? Du trenger ikke nøye deg med bare én! Weekendturer er en perfekte måte å spare penger og feriedager, men fortsatt se mange nye fascinerende plasser. Er du bitt av reisebasillen er dette en flott medisin! Se momondos tips til weekendturen her.

 

Bilferie

Bilferie reisetips

En bilferie er ideell for reisende som ikke vil binde seg til én destinasjon. Enten det er snakk om en roadtrip med venner, solo eller familie får du mye frihet og masse opplevelser på en bilferie. Sjansen er også stor for at du kommer til å oppdage uventede steder på veien. Finn inspirasjon her

 

Ferie i Norge

Reisetips til en ferie i Norge

Norge er fullspekket med fantastiske ferieopplevelser. Fottur i fjellet, spektakulære sykkelturer, og en imponerende kulturarv er bare noe av det landet vårt kan skilte med. Fjord, fjell, strand eller by: Dra på oppdagelsesferd i eget hjemland! Her finner du tips til Norgesferien.

Sydentur

Reisetips til syden

Er du ute etter varme, solfylte dager på stranden og med bademuligheter innen rekkevidde er en sydentur midt i blinken. På momondo finner du tips og råd til sydenreisen, enten du foretrekker en god planlagt pakkereise eller føler deg spontan med restplasser. Hva venter du på?

 

Aktiv ferie

Reisetips til en aktiv ferie

Ikke alle foretrekker å ligge langflate på stranden i to uker i strekk. Er du av den rastløse typen kan en aktiv ferie være midt i blinken for deg. Uansett om du foretrekker yoga, sykling, en tur på fjellet eller surfing som aktivitet, finner du tips til aktive ferier på momondo.

 

Romantisk ferie

Reisetips til en romantisk ferie

En romantisk ferie kan gjøre underverker for forholdet! Uansett om du er en tradisjonell romantiker eller ser etter noe litt utenom allfarvei, kommer momondo til unnsetning. Vi gir deg tips til romantiske reisemål, hoteller og aktiviteter – både i hjemlandet og rundt om i verden - som vil få romantikken til å blomstre. Se her!

Sol- og badeferie

Reisetips til strandferien

Hva er vel bedre enn å ligge i solsteken med kort vei til sjøen og et oppfriskende bad? Det store spørsmålet er ikke om en badeferie en god idé – men hvor i alle dager skal man dra? Destinasjoner fra Kroatia til Kariben kan skilte med flotte strender og en behagelig livsstil. Les mer om ulike destinasjoner her.

 

Soloreise

Reisetips til soloreisen

Er du ute etter litt velfortjent alenetid hvor du kan lade opp batteriene, samt gjøre akkurat hva du vil uavhengig av hva et eventuelt reisefølge måtte mene? Legg ut på en soloreise - du vil ikke angre! momondo kan hjelpe deg på veien med tips og triks til reisen - i tilleggg til å gi deg de beste prisene på fly og hotell. 

 

Sommerferie

Sommerferie reisetips

Er du usikker på hva du har lyst å gjøre og hvor du har lyst å dra i sommerferien? Fortvil ikke! momondo gir deg inspirasjon og tips til ulike destinasjoner og aktiviteter for den ultimate sommerferien, uansett om du skal på ferie med kjæresten, vennegjenen, eller barna. Bli inspirert og start planleggingen! 

Eksotisk ferie

Reisetips til en eksotisk ferie

Drømmer du om azurblått hav, nye kulturer og retter du aldri har smakt maken til? Hva med en eksotisk øyferie i Stillehavet for eksempel– eller hva med å vende blikket mot Sør-Amerika eller Sørøst-Asia? Med stadig rimeligere flyvninger blir eksotiske ferier mer og mer populært. Bli inspirert! 

 

Jentetur

Jentetur reisetips

Få ting er morsommere enn å dra på ferie med sine beste venner, og en jentetur kan hjelpe til å forsterke vennskap og ikke minst skape minner dere kan se tilbake på. Dere kan dra på shopping i en storby, dra på partyferie, spa-weekend eller chille på en strand. La momondo inspirere dere!

 

Jul & nyttår

Reisetips til juleferien

Juleferien og nyttår er knyttet til tradisjoner, og mange ender opp med å gjøre det samme hvert år. Hva med å prøve noe annerledes i år? Juleferien er perfekt for en lengre ferietur, for eksempel til sørlige strøk for en god dose D-vitamin. Få inspirasjon til juleferien her!

Bryllupsreise

Reisetips til bryllupsreisen

En bryllupsreise er en fantastisk start på livet som ektepar. Når bryllupet er vel overstått og man er tilbake i hverdagen, er det godt å ha noe å se frem i mot! Maldivene, Mauritius og Bali er blant favorittene, men det viktigste er å velge et reisemål dere begge er fornøyde med. Få tips til bryllupsreisen her!

 

Vennetur

Reisetips til venneturen

Du vet den turen som du og gjengen har snakket om lenge, som aldri blir noe av? Gjør snakk om til handling og bestill en vennetur dere sent vil glemme! Hva med en partyferie, kultur og god mat på en weekendtur, eller musikk og god stemning på musikkfestival? Uansett hva og hvor kan momondo hjelpe med tips og gode tilbud.

 

Vinterferie

Reisetips til vinterferien

Mens noen foretrekker ski og hytteliv, kan andre ikke vente med å dra til nærmeste flyplass å reise mot sørligere breddegrader. Det passer perfekt for deg som vil reise til varmen for å gjøre vinteren litt kortere. Eller kanskje frister en solrik storby? Ski eller strand, få tips og ideer til vinterferien her.

Til toppen

Fly til: Fly til: hva som helst hvor som helst når som helst Mitt budsjett: Vårt budsjett: 5300 DKK
 • Sorter etter
  • Billigst
  • Varmest
  • Snødager
  • Sosiale
  • Fancy
  • Kulturelle
  • Familievennlige
  • Lokale
  • Romantiske
Sorter etter:

Populære reisemål

Det ser ut som om du er på utkikk etter et sted vi ikke har oppdaget enda...

Prøv å finjustere dine søkekriterier.

Cookies

momondo.no bruker cookies

Les mer

lukk