Hotell Ulsteinvik: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 7 hoteller i Ulsteinvik, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Ulsteinvik

Det er mange flotte hoteller i Ulsteinvik, hva med et hotellopphold i et av disse?


Reisetips til Ulsteinvik

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Ulsteinvik

Hva koster det for hotell i Ulsteinvik?

Prisen avhenger hvor nærme Ulsteinvik sentrum du ønsker å bo. Du kan få et hotell i Ulsteinvik med god standard fra ca. 2000 NOK og oppover for en natt. Prisen blir rimeligere om du velger å bestille nærmere Ålesund. Bussforbindelsene er gode mellom de to byene. Du kan derfor spare endel penger om du ikke har noe imot reiseveien.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Ulsteinvik?

Du bør booke hotell i Ulsteinvik om sommeren for å dra på fjellturer i deilig sommervær eller nyte varme dager ved vannet. Vinteren kan derimot også være riktig så sjarmerende, særlig hvis du liker å gå på ski. Ulsteinvik er et bra sted for å oppleve friluftsliv året rundt.

Kan man reise til Ulsteinvik på budsjett?

Det er mulig å gjøre ferien til Ulsteinvik så billig som mulig ved å sammenligne tilbud på momondo. Her kan du også sjekke tilgjengelige fasiliteter, for eksempel om rommet har en balkong eller om frokosten er inkludert i prisen. Det koster heller ingenting å beundre de vakre skulpturene i sentrumsgaten eller utforske den storslåtte naturen i området.

De beste transportmidlene i Ulsteinvik

Nærmeste flyplass er Ålesund lufthavn, og du kommer deg enkelt fra flyplassen og til Ulsteinvik ved å leie bil eller ta buss. Selve bykjernen er liten nok til at du kan gå til de fleste severdigheter. Du har gode muligheter for å leie bil for å utforske naturlandskapet i vakre Sunnmøre. Pakk gjerne med deg niste før du begir deg ut på dagens utflukter for å gjøre Norgesferien enda litt billigere.

Parkering i Ulsteinvik

Du kan bestille overnatting i Ulsteinvik med parkeringsmulighet, samt parkere på parkeringsplasser ved Ulstein undergrunnsstasjon og Ulstein Arena. Du kan benytte deg av en parkeringsplass ved Gjerdegata om du ankommer med bobil.


Hvor mye koster et hotell i Ulsteinvik per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Ulsteinvik med høy kvalitet til lave priser
4 stjerner og oppover
Scandic Parken
Beste verdi

Scandic Parken

8,4

1 181 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Ulsteinvik

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Ulsteinvik
Scandic Parken

Scandic Parken

8,4

1 182 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Ulsteinvik

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Scandic Parken

Scandic Parken

8,4

1 182 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Ulsteinvik?

Ulsteinvik er et flott sted å bo når du skal utforske vakre Sunnmøre. Småbyen har flotte hotell som ligger rett havnen og tett på restauranter, butikker og severdigheter. Par som vil ha litt luksus i hverdagen med en romantisk helgetur bør vurdere å bestille hotell i Ulsteinvik som ligger i sentrum. Dere får en praktfull utsikt over vannet og kort vei til den vakre sentrumsgaten. Dersom du reiser med barn, kan du også vurdere å bestille et familierom på et av de sentrumsnære hotellene. Da har dere kort vei å gå til de flotte parkene i byen, for eksempel Saunesparken med lekeplass og minigolf.

Backpackere og andre som trenger et billig hotell i Ulsteinvik bør vurdere å bo et par mil utenfor byen. Utvalget er større i området rundt Ålesund, og veien er allikevel kort inn til Ulsteinvik med kollektivtransport. Her finner du også et større utvalg av hotell med fasiliteter som dyr tillatt og tidlig innsjekking. Du kan også vurdere å booke nærmere Ålesund, dersom du trenger et konferansehotell med møtelokaler.


Om Ulsteinvik

Ulsteinvik har et livlig sentrum, og du bør sette kursen mot sentrumsgaten om du har lyst til å oppleve bylivet. Her finner du et utvalg av butikker og restauranter. Det finnes også et par kjøpesentre i byen, blant annet Blåhuset Kjøpesenter og AMFI Ulsteinvik. Ulsteinvik er derfor et godt utgangspunkt om du ønsker å bo sentralt, men allikevel har nær tilgang til de spektakulære naturattraksjonene som Sunnmøre er kjent for.

Det finnes mange vakre badeplasser i området for å nyte bedagelige sommerdager. Du finner for eksempel Flø i Ulstein kommune, og det er vel verdt å ta en dagstur til denne praktfulle stranden. Det ligger et feriesenter her hvor du kan leie båt eller kjøpe en is fra kiosken. Du kan også prøve deg på å seile, surfe, fiske og padle kajakk, skulle du bli rastløs og trenge et avbrekk fra å bade og sole deg. (Pris sjekket 12.03.2019).


Reiseinformasjon for Ulsteinvik

Hvor mange dager tilbringer folk i Ulsteinvik?

De som besøker Ulsteinvik bestiller i gjennomsnitt overnatting for 1 natt.

Hvor mye koster et hotell i Ulsteinvik?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 159 kr per natt ved bestilling av hotell i Ulsteinvik. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.


momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Ulsteinvik