Hotell Ullensaker: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 1 hotell i Ullensaker, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Ullensaker

Hvordan bor man billig i Ullensaker?

Ullensaker er et lite sted, men har en del hoteller knyttet til lufthavnen. Du kan enkelt sammenligne hotelltilbud på momondo. På 3-stjerners hotell kan du bo fra omtrent 690 kroner per natt. Du finner også koselig bed & breakfast fra omtrent 740 kroner natten. Vil du bo på 4-stjerners hoteller, så koster disse fra rundt 900 kroner per natt. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 19-04-18).

Ullensaker på budsjett

Når du er i Ullensaker kan du blant annet benytte deg av den vakre naturen rett utenfor døren. Det koster deg ingenting å ta på deg turskoene og utforske skog og mark. Vil du ha litt underholdning, finner du blant annet en lokal kino der du kan se de siste filmene. Inngangsbillettene varierer, men koster fra omtrent 150 kroner per person. En tur inn til sentrum av Oslo koster fra ca 101 kroner med tog én vei, så dersom du vil ha en dag i byen kan du legge dette inn i budsjettet. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 19-04-18).

Hvordan kommer man seg rundt i Ullensaker?

Bor du på et hotell i Ullensaker ved Oslo lufthavn Gardermoen, kan du enkelt ta tog eller buss inn til Oslo sentrum dersom du ønsker å utforske hovedstaden, enten det er for ferie eller forretninger. Det går flytog og lokaltog med hyppige avganger, og en billett med flytoget koster omtrent 190 NOK. For lokaltoget koster det omtrent 101 kroner. Reisen tar rundt 20 minutter, og noen av togene stopper innom Lillestrøm på veien. Tar du buss, kjører disse ulike ruter til Oslo, og omegn i Ullensaker. En voksenbillett koster fra ca. 53 NOK, prisen avhenger om du tar lokalbuss eller benytter deg av flybusstilbudet.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Ullensaker?

Det er ingen spesifikke regler for hvor gammel man må være for å sjekke inn på hotell i Ullensaker, men det kan være 18-årsgrense. Dette kan være lurt å sjekke med hotellet på forhånd av bestillingen.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Ullensaker?

Det er vanlig å betale for hele oppholdet på forhånd dersom du bestiller hotell i Ullensaker på nett. Det er også vanlig å oppgi kredittkortinformasjon ved innsjekk slik at de kan trekke tilleggskostnader, for eksempel hvis du bruker minibaren.

Parkering i Ullensaker

Noen hoteller i Ullensaker har reserverte parkeringsplasser for sine gjester, men det finnes også andre parkeringsplasser i byen.


Hvor i Ullensaker er det best å bo?

Ullensaker ligger i Akershus og er en kommune som grenser til blant annet Eidsvoll, Nes og Sørum. Ullensaker er kanskje mest kjent for å være stedet der Norges største flyplass ligger, nemlig Oslo lufthavn Gardermoen. Dette gjør at Ullensaker er mye besøkt og det er mange hoteller bygget for blant annet forretningsreisende. Dette er med andre ord det perfekte sted for de som ønsker å bo praktisk og nære flyplassen, hvor konferanser og seminarer ofte blir avholdt. Hotellene i Ullensaker ligger også i nærhet av vakker natur og koselige tettsteder, så det passer godt å bo for eksempel nærmere Dal for par eller venner som vil gå turer i skog og mark.

Dersom du vil bo rett ved lufthavnen, passer det godt å velge et av hotellene som er direkte knyttet til denne. Du finner rundt åtte ulike hoteller som tilrettelegger opphold for de som vil bo praktisk og nærme flyplassen, men også spesielt for forretningsreisende.

For familier kan det også være praktisk å legge turen til hoteller i Ullensaker, med kort vei til både Oslo og flyplassen. Velger du noen av hotellene som ligger ved Nordbytjern er du også nærme skog og vann, der man kan nyte utendørsaktiviteter. Da har du kort vei også inn til Jessheim, en koselig liten by like utenfor.


Om Ullensaker

Ullensaker huser Norges største lufthavn og har blitt et populært møtested for forretningsreisende. Dessuten er det blitt meget populært å holde konferanser, messer og seminarer på de mange hotellene som ligger i området. Dette er altså et perfekt sted å bo på hotell dersom du skal delta på for eksempel seminar og vil ha kort vei til både lufthavnen og Oslo sentrum. Bor du på hotell i Ullensaker har du gode forbindelser inn til sentrum av Oslo, både med buss og tog. Det raskeste er å ta toget, som tar deg inn til byen på litt over 20 minutter. Den korte veien mellom både by og fly videre gjør dette til et godt alternativ når du vil få mest mulig ut av turen din.

Ullensaker er en kommune med mye landbruk, og du finner du mye vakker natur her. Her bor du mellom store skogsområder, store jorder og vakre gårder. Ønsker du å legge inn noen aktiviteter under oppholdet ditt er det gode muligheter for både fotturer i naturen, og sykkelturer dersom du har med deg sykkelen. Om vinteren finner du mange skiløyper i området også.

Bo nære både by og natur, og med kort vei til lufthavnen på hotell i Ullensaker.


Reiseinformasjon for Ullensaker

Hvor mange dager tilbringer folk i Ullensaker?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 1 natt i Ullensaker.