Hotell Sandnessjøen: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 5 hoteller i Sandnessjøen, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Sandnessjøen

Det er mange flotte hoteller i Sandnessjøen, hva med et hotellopphold i et av disse?


Når bør du bestille hotell i Sandnessjøen

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Sandnessjøen
Lavsesong
oktober
Høysesong
juni

billigste måned å overnatte

16 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

14 %

forventet prisøkning

Pris
1 005 kr - 1 367 kr

Sandnessjøen reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Sandnessjøen

Hva koster det for hotell i Sandnessjøen?

Det er flere gode alternativer for overnatting i Sandnessjøen. Prisene ligger som regel på en tusenlapp per natt, men du kan også finne billig hotell i Sandnessjøen til rundt 750 NOK.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Sandnessjøen?

Sandnessjøen er vakker både om vinteren, høsten og våren. Imidlertid er det om sommeren at småbyen får vist seg fra sin aller beste side. Den solfylte og åpne beliggenheten langs Kystriksveien tar seg godt ut med et bakteppe av frodig, grønn natur og blå himmel. Om sommeren kan du ta del i aktiviteter som sykling, kajakkpadling og seiling, og dersom du er der i august kan du få med deg Havnafestivalen i sentrum av Sandnessjøen. Flere av båtene fra Sandnessjøen sentrum til øyene rundt kjører også kun i sommersesongen.

Kan man reise til Sandnessjøen på budsjett?

Det er mye å oppleve i Sandnessjøen på budsjett. Velg et rimelig overnattingssted, lei en sykkel, ta med deg et kart og opplev området rundt på egen hånd. Gå en topptur til De Syv Søstre, og få fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Gå innom Petter Dass-museet og avslutt dagen med en runde bowling på Sletterkulo Bowling, før du vender tilbake til ditt hotell i Sandnessjøen.

De beste transportmidlene i Sandnessjøen

Sykling er en fantastisk måte å komme seg rundt i Sandnessjøen på. Med en sykkel bestemmer du selv akkurat hvor du vil dra, og du kan utforske stedene på egen hånd. Et annet vanlig transportmiddel i Sandnessjøen er rundturer med båt til alle de vakre, omkringliggende øyene.

Parkering i Sandnessjøen

Du finner en stor parkeringsplass på Sandnessjøen lufthavn, i tillegg til parkeringsmuligheter rundt om i byen. I Sandnessjøen er det soneparkering, og det er kun lov til å parkere på oppmerkede og skiltede plasser.


Hvor mye koster et hotell i Sandnessjøen per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Sandnessjøen med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Scandic Syv Søstre
Beste verdi

Scandic Syv Søstre

7,9

1 231 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Sandnessjøen

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Sandnessjøen
Scandic Syv Søstre

Scandic Syv Søstre

7,9

1 231 kr


Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Sandnessjøen

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Scandic Syv Søstre

Scandic Syv Søstre

7,9

1 231 kr


Hvor bør du bo i Sandnessjøen

Sandnessjøen ligger midt på Helgelandskysten og kalles ofte «Porten til Helgeland». Det er et perfekt utgangspunkt for å utforske de vakre øykommunene rundt, som blant annet Lovund, Herøy, Dønna og Trena. Men dra ikke bare til Sandnessjøen for å bruke det som knutepunkt for å komme deg videre. Sett av noen dager til å oppleve denne vakre byen, og bli belønnet med noen naturopplevelser av de helt sjeldne. I Sandnessjøen kan du faktisk oppleve fjord, hav, skog og fjell på én dag!

Med et hotell i Sandnessjøen sentrum har du et godt utgangspunkt til de ulike aktivitetstilbudene som tilbys i området. Gå innom turistkontoret for å leie sykler om dere er et kjærestepar som ønsker å dra på øyhopping, eller ta med vennegjengen med på en guidet tur med RIB eller kajakk. Du kan også besøke Alstahaugs bidrag til Skulpturlandskap Nordland, «Vindenes Hus», på Helgelandsbrua, og se elgstatuen av billedhugger Skule Wakswik på veien.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Sandnessjøen

Sandnessjøen er en by i Nordland med i overkant av 6000 innbyggere. Hovedattraksjonen til Sandnessjøen er uten tvil den slående vakre naturen. Småbyen viser stolt frem norsk natur på sitt beste, med klart blått hav, frodig natur og den kjente fjellkjeden De Syv Søstre som bakteppe. Ingen tur til Sandnessjøen er komplett uten en tur i fjellene og åsene i området, enten på sykkel eller til fots. I sommersesongen kjører det også jevnlig båter fra Sandnessjøen sentrum til øyene rundt, hvor du kjører forbi hundrevis av skjær og holmer, og får se flere nedlagte fiskevær.

Når du er i Sandnessjøen er det også verdt å ta en tur innom Tjøtta internasjonale kirkegård, hvor alle krigsfanger fra lokale kirkegårder i Nord-Norge ble flyttet til etter andre verdenskrig. Vindenes Hus av Sissel Tolaas er en annen populær attraksjon i området, en skulptur som bruker naturelementer, samtidig som den blir brukt av dem.


Reiseinformasjon for Sandnessjøen

Hvor mange dager tilbringer folk i Sandnessjøen?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 1 natt i Sandnessjøen.

Hvor mye koster et hotell i Sandnessjøen?

Hoteller i Sandnessjøen har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 968 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Sandnessjøen?

Prisene på hotellrom i Sandnessjøen kan være hele 16 % lavere i oktober. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.


momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Sandnessjøen