Hotell Albufeira: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 5 631 hoteller i Albufeira, Portugal

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Albufeira

Det er mange flotte hoteller i Albufeira, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Albufeira

Praia da Oura
Museu Municipal de Arqueologia
Praia da Rocha Baixinha

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Praia da Oura?

Hvis du ser etter et hotell i Albufeira som ligger i nærheten av Praia da Oura, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Praia da Oura, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 446 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Praia da Oura er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Albufeira som koster 562 kr.

Hoteller i nærheten av Praia da Oura

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Museu Municipal de Arqueologia?

Hvis du ser etter et hotell i Albufeira som ligger i nærheten av Museu Municipal de Arqueologia, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Museu Municipal de Arqueologia, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 420 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Museu Municipal de Arqueologia er vanligvis 25 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Albufeira som koster 562 kr.

Hoteller i nærheten av Museu Municipal de Arqueologia

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Praia da Rocha Baixinha?

Hoteller i nærheten av Praia da Rocha Baixinha er vanligvis 22 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Albufeira som koster 562 kr.

Hoteller i nærheten av Praia da Rocha Baixinha

Når bør du bestille hotell i Albufeira

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Albufeira
Lavsesong
Januar
Høysesong
august

billigste måned å overnatte

53 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

51 %

forventet prisøkning

Pris
457 kr - 1 966 kr
Dyreste ukedag
tirsdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 692 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 489 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Albufeira på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, 82 dag før. 4-5 stjerne, 79 dag før.
1-2 stjerne
665 kr - 771 kr
3 stjerne
833 kr - 1 037 kr
4-5 stjerne
1 294 kr - 1 640 kr

Albufeira reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Albufeira

Hva koster det for hotell i Albufeira?

Du kan finne overnatting i Albufeira i ulike prisklasser og med ulike standarder. Prisene varierer som regel fra omkring 250-2000 NOK per natt. Gjennomsnittprisen for en natt er omtrent 500 NOK.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Albufeira?

I juli og august kan det være svært varmt på Algarvekysten, og det er fullt av turister. Dersom du har valgt et avskjermet feriested med et basseng og skygge, kan det likevel være verdt å besøke Albufeira i sommermånedene. Ellers er april til juni og september til oktober ideelle tidspunkter å besøke Albufeira, med mindre folkemengder og fremdeles behagelige temperaturer.

Kan man reise til Albufeira på budsjett?

Dersom du reiser til Albufeira på budsjett, er det flere grep du kan gjøre for å holde kostnadene nede. Først og fremst bør du finne et billig hotell i Albufeira, i tillegg til lokale, rimelige restauranter. Velg også opplevelser som er gratis, som å nyte late dager på strendene eller rusle rundt i de koselige gatene.

De beste transportmidlene i Albufeira

Dersom du bor i gamlebyen i Albufeira, er det enkelt å komme seg rundt til fots. Dersom du skal andre steder kan du leie bil, ta en taxi eller satse på lokalbuss eller tog.

Må man ha med adapter til Albufeira?

Du trenger ikke å ha med adapter til Albufeira, og kan bruke elektriske apparater som hjemme.

Hvor mye bør man gi i tips i Albufeira?

Det er vanlig å gi 10 % i tips på restauranter og 10-15 % til taxisjåfører.

Er det trygt å reise til Albufeira?

Portugal regnes generelt som et sikkert land å reise til som turist. Imidlertid er både veskenapping, lommetyverier og innbrudd i leiebiler utbredt i områder med mye turister, inkludert Albufeira. Pass derfor godt på vesker og verdisaker på uteserveringer, offentlige transport og andre turiststeder, og ta normale forholdsregler.


Hvor mye koster et hotell i Albufeira per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Albufeira med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Natura Algarve Club
1# Mest populære

Natura Algarve Club

8,2

222 kr

Vis hotelltilbud
Alfamar Beach & Sport Resort
Beste verdi

Alfamar Beach & Sport Resort

7,9

186 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
Epic Sana Algarve Hotel
1# Mest populære

Epic Sana Algarve Hotel

9,2

1 444 kr

Vis hotelltilbud
NAU São Rafael Atlântico
2# Mest populære

NAU São Rafael Atlântico

8,6

735 kr

Vis hotelltilbud
Balaia Golf Village Resort
Beste verdi

Balaia Golf Village Resort

8,2

248 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Albufeira

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Albufeira

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Albufeira

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Albufeira

Albufeira er en populær feriedestinasjon for både familier, par og venner på backpacking. Før du velger et hotell i Albufeira, bør du derfor først undersøke hvilket område som passer best for deg og ditt reisefølge. Dersom du reiser med familien, er gamlebyen det beste valget. Dette er Albufeiras historiske sentrum, fullt av tradisjonelle portugisiske gater og torg med familievennlige restauranter og butikker. Ta turen til Praia dos Pescadores, en rolig og skjermet strand som er perfekt for barn i alle aldre. Par trives også godt i gamlebyen, og det er lite som slår en romantisk spasertur i de idylliske smågatene i nabolaget. Øst for gamlebyen finner du den nyere delen av byen, med en hovedgate full av store hoteller og leilighetskomplekser. Her finner du utallige barer og klubber som kan besøkes hele dagen og natten, og mange festglade mennesker og backpackere velger å bo her. Hos momondo kan du enkelt sammenligne priser, fasiliteter og beliggenhet på hotell i Albufeira, slik at du finner det stedet som passer best for deg.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Albufeira

Albufeira er en av de mest populære feriedestinasjonene på Algarvekysten, som tilbyr utallige aktiviteter og opplevelser for folk i alle aldre. For deg som ønsker å lære mer om kulturen i området, er Albufeira er et godt utgangspunkt for dagsturer til forskjellige spennende steder. Dra til Silves, Algarves gamle hovedstad, eller Fato, den historiske byen og porten til naturparken Ria Formosa. Du kan også dra innom markedslandsbyen Loule, og prøve lokale delikatesser og fersk sjømat. Vennegjenger som ønsker fest og moro kan kose seg på et 3-timers cruise med en partybåt, utfolde seg i vannparken Slide´n’Splash eller ta turen innom Kadok, Portugals mest kjente klubb. Par som ønsker en noe roligere ferie kan slappe av på Praia da Oura-stranden, bli med på en båttur til Benagil-grottene eller ta en dagstur til Zoomarine. Dersom du reiser med familien, bør dere nyte den trygge, vakre og skjermede stranden Praia dos Pescadores, og bli med på delfinsafari fra en båt. Hvis du har små barn, kan du ta turen innom Crazy World, hvor dere blant annet kan klappe dyr og spille minigolf.


Reiseinformasjon for Albufeira

Når lønner det seg å bestille hotell i Albufeira?

Prisene på hotellrom i Albufeira kan være hele 55 % lavere i Januar. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilke severdigheter er populære i Januar basert på været i Albufeira?

En gjennomsnittstemperatur på 12 °C og forventet nedbørsmengde på 56 mm gjør Januar til en flott måned å utforske området omkring Albufeira.

Hvor mye koster et hostell i Albufeira?

I gjennomsnitt vil et hotell i Albufeira ha en prislapp på omkring 381 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 171 kr billigere enn et typisk hotell i Albufeira.

Hvor mye koster et hotell i Albufeira?

552 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Albufeira. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Hvilken dag er den billigste i Albufeira?

For øyeblikket er det lørdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Albufeira, og fredag som er den dyreste.

Hvor mange dager tilbringer folk i Albufeira?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Albufeira er 7 netter.