Hotell Holmestrand: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 3 hoteller i Holmestrand, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Holmestrand

Det er mange flotte hoteller i Holmestrand, hva med et hotellopphold i et av disse?


Holmestrand reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Holmestrand

Hva koster det for hotell i Holmestrand?

Du kan bo på hotell i Holmestrand for omkring 1500 NOK per natt. Du kan også finne rimelige overnattingsalternativer i de omkringliggende byene, blant annet i Horten.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Holmestrand?

Kystbyen Holmestrand viser seg fra sin aller beste side om sommeren. Med over 1000 småbåtplasser, flotte badeplasser og rent vann, er det sol og sjø som står i sentrum i denne byen. Nyt ferske reker på bryggekanten, eller spis middag på en uterestaurant mens du betrakter det pulserende livet på havnen. Dra ut til en av småøyene rundt i Holmestrandfjorden for å nyte rekreasjonsområdene og badeplassene, eller bare rusle en tur på bryggen og se alle båtene som ligger der. Uansett hva du velger å gjøre, kan du være sikker på å få oppleve en skikkelig norsk sommer i Holmestrand!

Kan man reise til Holmestrand på budsjett?

Du som reiser til Holmestrand på budsjett er heldig, for mange av byens attraksjoner er rene naturattraksjoner. Gå flotte turer i marka og få fantastisk utsikt over fjorden og øyene rundt, rusle en tur på bryggen og spis en medbrakt matpakke på en av benkene med utsikt mot Oslofjorden.

De beste transportmidlene i Holmestrand

Du finner en togstasjon midt i Holmestrand sentrum, og det går også flere lokalbusser i byen. Sykkel er et praktisk fremkomstmiddel å ha med seg om sommeren, og det er flere fine sykkelstier i området. Dersom du har bil, kan du også besøke de omkringliggende områdene og har større fleksibilitet.

Parkering i Holmestrand

I Holmestrand finner du både avgiftspliktige og avgiftsfrie parkeringsplasser. I juli 2018 ble det innført gratis parkering i en time på utvalgte parkeringsplasser som tilhører kommunen. Dette gjelder i Langgaten 19-21, Gamletorget, Havnegaten 7 og i nedre del av Tordenskjoldsgaten.


Hvor mye koster et hotell i Holmestrand per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Holmestrand med høy kvalitet til lave priser

Hosteller og billige hoteller i Holmestrand

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Holmestrand
Holmestrand Fjordhotell

Holmestrand Fjordhotell

6,4

1 184 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Holmestrand

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Holmestrand Fjordhotell

Holmestrand Fjordhotell

6,4

1 184 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Holmestrand

Dersom du vil få med deg livet i denne pulserende og idylliske kystbyen, anbefales det å finne et hotell i Holmestrand sentrum. Da bor du nærme det yrende folkelivet i båthavnen, og kommer tett innpå båttrafikken og det maritime miljøet. Her kan du se både handelsfartøyer, yrkesfiskere og fritidsbåter, og kommunen har nå bestemt seg for å ruste opp havneområdet for 100 millioner kroner for å sørge for at både turister og byens innbyggere får enda flottere fasiliteter. Med en overnatting i Holmestrand sentrum, har du og familien også et ypperlig utgangspunkt for å besøke øyene rundt, som er fulle av flotte badeplasser og rekreasjonsområder. Du har også mange muligheter til å oppleve marka fra en av de fine turstiene du finner i området. Dersom du foretrekker et billig hotell i Holmestrand, finner du flere ulike budsjetthoteller utenfor byen. Du kan enkelt finne og sammenligne hoteller hos momondo, slik at du får det hotellet som passer best for deg og ditt reisefølge.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Holmestrand

Mange har kanskje tidligere forbundet Holmestrand med en by man kjører igjennom på veien til andre destinasjoner i Norge. Da E18 ble flyttet lenger innover i landet i 2001, fikk Holmestrand imidlertid gjenopprettet sitt idylliske preg, og det er nå en fredelig by, vakkert beliggende ved Oslofjorden. Her kan du oppleve et koselig bryggeliv med fine badeplasser og vakre løvtrær i forkant av den bratte fjellveggen som gir Holmestrand sin karakteristiske profil.

Mens du er i Holmestrand, bør du ta turen innom Holmestrand kirke, som ble oppført i 1674. Det er en av fire Y-kirker som i dag står igjen i Norge. Et besøk i Holmestrand er heller ikke komplett uten et besøk til Aluminiummuseet, som formidler Hydros produkthistorie og utvikling, samt hvor viktig hver enkelt arbeider er i denne sammenhengen. Ta også turen opp på platået over sentrum, hvor du kan få fantastisk utsikt over de vakre omkringliggende øyene og fjordene, i tillegg til flotte turmuligheter i marka.


Reiseinformasjon for Holmestrand

Hvor mange dager tilbringer folk i Holmestrand?

Folk som besøker Holmestrand tilbringer typisk 1 natt der.