Hotell Gatwick: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 11 hoteller i Gatwick, England

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Gatwick

Det er mange flotte hoteller i Gatwick, hva med et hotellopphold i et av disse?


Når bør du bestille hotell i Gatwick

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Gatwick
Lavsesong
Januar
Høysesong
september

billigste måned å overnatte

23 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

22 %

forventet prisøkning

Pris
721 kr - 1 194 kr
Dyreste ukedag
onsdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 058 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

934 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Gatwick på er: 3 stjerne, 13 dag før. 4-5 stjerne, 73 dag før.
3 stjerne
697 kr - 803 kr
4-5 stjerne
935 kr - 996 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Gatwick

Hvordan bor man billig i Gatwick?

Dersom du ønsker å bo litt billigere kan det være et alternativ å bo et stykke fra flyplassen. Horley ligger omtrent 1-2 kilometer fra flyplassen og Crawley ligger ca. 5 kilometer fra flyplassen. Begge områdene har gjestehus og bed & breakfast til ca. 400 kroner natten. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 04-05-2018).

Gatwick på budsjett

Tilgate Park er en stor og grønn park som ligger i Crawley. Her passer det fint å ta en spasertur med familien eller spille balleker. Det finnes også muligheter for å kjøpe kaffe og iskrem, og de har en stor og fin innsjø. Dersom du ønsker å komme deg til London litt billigere kan du velge å ta buss til hovedstaden. Dette tar rundt 80 minutter og koster omtrent 90 kroner en vei. Det er enklest å kjøpe billetter på nett på forhånd, men du kan også kjøpe dem på flyplassen. London har en rekke flotte museer med gratis inngang. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 04-05-2018).

Hvordan kommer man seg rundt i Gatwick?

De fleste hoteller i nærheten av Gatwick tilbyr busstransport til flyplassen og vil være behjelpelig med informasjon om dette om du tar kontakt med dem før oppholdet. Dersom du har god tid og ønsker å sjekke ut hovedstaden kan du ta toget til London.Ekspresstoget tar deg til Victoria Station på 30 minutter og koster ca. 400 kroner for en tur-retur-billett. Billettene kan du kjøpe på nett på forhånd eller på flyplassen. Det er også mulig å ta buss til byen Oxford. Dette tar 2 timer og 14 minutter en vei og det koster ca £35 (ca. 400 NOK) for en tur-retur billett. Billetter kjøpes om bord i bussen med kontanter, eller på nett. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 04-05-2018).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Gatwick?

I England er det vanlig med 16-års aldergrense for å sjekke inn på hotell. Enkelte hoteller krever likevel 18-års aldersgrense. Det er viktig å sjekke denne informasjonen på forhånd da du vil bli bedt om å vise gyldig legitimasjon når du sjekker inn.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Gatwick?

Når du booker hotell i Gatwick er det vanlig å måtte betale et depositum i kontanter eller oppgi kredittkortinformasjon ved innsjekk, som sikkerhet. Prisene på depositumet varierer veldig fra hotell til hotell, men denne informasjonen vil bli oppgitt når du bestiller.

Hvor trygt er det i Gatwick?

Gatwick er regnet som et trygt område. Dersom du velger å reise inn til London er det anbefalt å ta visse forbehold og passe på verdisakene dine, spesielt på t-banen og andre befolkede steder.

Behøver man en adapter i Gatwick?

Du må ha adapter når du reiser til Gatwick da de bruker strømuttak av typen G. Du kan kjøpe reiseadapter på Gatwick flyplass om du ønsker, men det er likevel anbefalt å kjøpe et på forhånd da dette gjerne vil være rimeligere.

Hvor mye bør man gi i tips i Gatwick?

I England er det vanlig å tipse mellom 10 og 15 prosent. Noen restauranter vil legge til tips og serviceomkostninger til regningen, spesielt dersom store grupper spiser sammen. Det kan derfor være lurt å sjekke regningen slik at du unngår å tipse to ganger.


Hvor mye koster et hotell i Gatwick per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Gatwick med høy kvalitet til lave priser
4 stjerner og oppover
Hilton London Gatwick Airport
1# Mest populære

Hilton London Gatwick Airport

7,9

1 093 kr

Vis hotelltilbud
Courtyard by Marriott London Gatwick Airport
2# Mest populære

Courtyard by Marriott London Gatwick Airport

7,9

987 kr

Vis hotelltilbud
Sandman Signature London Gatwick Hotel
Beste verdi

Sandman Signature London Gatwick Hotel

8,3

670 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Gatwick

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Gatwick
Sandman Signature London Gatwick Hotel

Sandman Signature London Gatwick Hotel

8,3

670 kr

Vis hotelltilbud
Courtyard by Marriott London Gatwick Airport

Courtyard by Marriott London Gatwick Airport

7,9

988 kr

Vis hotelltilbud
Hilton London Gatwick Airport

Hilton London Gatwick Airport

7,9

1 093 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Gatwick

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Sandman Signature London Gatwick Hotel

Sandman Signature London Gatwick Hotel

8,3

670 kr

Vis hotelltilbud
Hilton London Gatwick Airport

Hilton London Gatwick Airport

7,9

1 093 kr

Vis hotelltilbud
Courtyard by Marriott London Gatwick Airport

Courtyard by Marriott London Gatwick Airport

7,9

988 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Gatwick er det best å bo?

Hilton London Gatwick Airport er et familievennlig hotell som ligger på Gatwick flyplass og passer fint dersom du reiser med barn og må tilbringe natten på flyplassen fordi du skal ta fly neste morgen. Hotellet har direkte forbindelse til den søndre terminalen som ligger en 7 minutters gange unna. Dersom du trenger å komme deg til den nordre terminalen kan du benytte deg av flyplassens tog som tar et par minutter. Toget mellom terminalene er gratis. Dersom du har tid kan du også reise inn til London som ligger ca. 30 minutter unna med tog.

Backpackere og andre som ønsker å bo litt billigere vil kanskje foretrekke å bo litt utenfor Gatwick. Horley ligger ca 1,6 kilometer nord for Gatwick og tilbyr mange gjestehus til lavere priser. Her vil du også være i nærheten av teateret Archway Theatre, så området passer også for kulturinteresserte.

Sofitel London Gatwick ligger ved den nordre terminalen og passer fint for de som for eksempel er på forretningsreise. Hotellet har restaurant, bar og en rekke tjenester som romservice og klesvask som kan bestilles mot en ekstra kostnad. I tillegg har hotellet flere møterom, faks og kopieringsmuligheter for deg som er på jobbreise. BLOC Hotel Gatwick ligger ved den søndre terminalen og passer bra for par som bare vil slappe av før neste flytur. Smart-TV, aircondition og persienner kan kontrolleres fra sengen via en Samsung Galaxy Tab som finnes på rommet og badene er store og fine med romslig dusj.


Om Gatwick

London Gatwick lufthavn er den nest største flyplassen i London etter Heathrow. Gatwick ligger 46 km sør for London og er en av de mest trafikkerte flyplassene i området. Her finner du en rekke butikker, restauranter og barer som du kan besøke mens du venter på flyet ditt. Hele 80 ulike flyselskaper flyr til over 200 destinasjoner fra denne flyplassen. Flyplassen har to terminaler, nord og sør. For å komme deg fra en terminal til en annen kan du benytte flyplassens gratis togtjeneste. Denne går hvert tredje eller sjette minutt og tar et par minutter. Gatwick tilbyr 90 minutter gratis internett for reisende og du kan enkelt koble deg på med mobil, pc eller nettbrett. Hotellene på flyplassen vil også tilby gratis internett.

Dersom du har noen ekstra timer til rådighet og vil utforske omgivelsene så finnes det flere butikker og parker i områdene rundt flyplassen. Du kan også enkelt ta deg til London om du vil smake litt på storbyfølelsen før du reiser videre. Fra Victoria Station kan du så ta deg videre til nærliggende attraksjoner ved hjelp av t-banen. Gatwick har nok av aktiviteter og butikker som sørger for at oppholdet ditt ikke blir kjedelig dersom du tilbringer noen timer eller et døgn her i forbindelse med en reise.


Reiseinformasjon for Gatwick

Hvor mange dager tilbringer folk i Gatwick?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 1 natt i Gatwick.

Hvor mye koster et hotell i Gatwick?

Prisen på et hotell i Gatwick avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 890 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Gatwick?

Januar er den billigste måneden å bestille hotell i Gatwick. Prisene kan være hele 203 kr % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Gatwick?

For øyeblikket er det lørdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Gatwick, og tirsdag som er den dyreste.