Hotell Fosnavåg: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 1 hotell i Fosnavåg, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Fosnavåg

Det er mange flotte hoteller i Fosnavåg, hva med et hotellopphold i et av disse?


Reisetips til Fosnavåg

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Fosnavåg

Hva koster det for hotell i Fosnavåg?

Du kan finne et hotell i Fosnavåg i mange forskjellige prisklasser. Velg et hotell med høy standard midt i sentrum, eller velg et billig hotell i Fosnavåg som ligger litt i utkanten av byen. Prisene varierer fra omtrent 600 til 1500 NOK per natt.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Fosnavåg?

Fosnavåg har et typisk maritimt klima med milde, men vindfulle, vintre med temperaturer på rundt 1-4 grader. Sommertemperaturene ligger på rundt 10-16 grader. Månedene med minst regn er april-juli, og det er mest regn i september-januar. På bakgrunn av dette anbefales det å besøke Fosnavåg i vår- og sommermånedene, for å få mest mulig ut av hav- og sykkel-aktivitetene som tilbys i området.

Kan man reise til Fosnavåg på budsjett?

Du kan absolutt reise til Fosnavåg på budsjett. En av de mest populære aktivitetene her er sykkelturer i det vakre og varierte landskapet. Sus over høye broer eller hold deg helt nede ved vannet. Ta med deg matpakke, og hvem vet – kanskje du til og med kan fiske din egen middag? Annet enn leie av sykkel trenger det ikke å koste noe å utforske alt Fosnavåg har å by på. Du finner også rimelige overnattingssteder i nærområdet.

De beste transportmidlene i Fosnavåg

Det går flere lokalbusser i Fosnavåg, men det anbefales å ha tilgang på bil under ditt opphold her. Da har du fleksibilitet til å dra dit du vil, når du vil, uten å måtte være avhengig av bussruter og andre forhold. Sykkel er også et svært populært fremkomstmiddel i Fosnavåg, og du kan velge å ta med deg din egen eller leie sykkel her.

Parkering i Fosnavåg

Du finner offentlige parkeringsplasser på Allmenningstorget, i tillegg til gateparkering spredt rundt i byen.


Hvor mye koster et hotell i Fosnavåg per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Fosnavåg med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Quality Hotel Ulstein
Beste verdi

Quality Hotel Ulstein

8,4

1 216 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Fosnavåg

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Fosnavåg
Quality Hotel Ulstein

Quality Hotel Ulstein

8,4

1 217 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Fosnavåg

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Quality Hotel Ulstein

Quality Hotel Ulstein

8,4

1 217 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Fosnavåg?

Når du skal bestille overnatting i Fosnavåg kan du velge et hotell som ligger midt i sentrum, eller et som ligger litt i utkanten. Du finner hoteller både på Sandsøya, Ulsteinvik, Runde og Jensholmen, som alle er fine destinasjoner utenfor Ålesund. Dersom målet ditt med turen er å oppleve selve Fosnavåg, anbefaler vi at du finner et hotell i Fosnavåg sentrum. Dette er et perfekt utgangspunkt for mange forskjellige havaktiviteter, sykkelturer og fjellturer i området. I tillegg er det flere gode spisesteder og restauranter i Fosnavåg, og ikke overraskende er det gode muligheter for å få nydelig sjømat av høy kvalitet hos flere av dem. Videre finnes det en pizzarestaurant, en kinesisk restaurant, kaffebarer og bakerier her. Dersom shoppingånden skulle komme over deg og kjæresten når dere er på romantisk tur er det også flere butikker i Fosnavåg. Du finner både sportsbutikker, motebutikker, optikere og gullsmeder her, i tillegg til bokhandel, blomsterbutikker, frisører og glassmagasinet.


Om Fosnavåg

Fosnavåg er en by i Herøy I Møre og Romsdal. Stedet har en praktfull beliggenhet helt ute i havgapet, med sjøsprøyt som går helt inn til sentrum. Her finner du spesialbutikker, kaféliv, fiskebåter og folkeliv. I Fosnavåg tilbys det utallige opplevelse til havs, deriblant både rafting, dykking, kajakk og fisking. Du finner både tøffe rullesteinstrender og strender med den hviteste og fineste sanden du har sett på lenge. Fosnavåg er også et perfekt sted for en sykkeltur. Du kan sykle på veier som tar deg helt ned på havnivå, hvor du får følelsen av å sykle til havs, med saltsmak på leppene og måkeskrik – ja til og med ser du kanskje en sel som titter opp på deg. Du kan også få følelsen av å sykle nærmest svevende i løse luften over bro etter bro. Få utsikt over fuglefjellet på Runde, og ved Herøybroene kan du til og med kanskje få øye på Hurtigruta eller andre store båter som seiler under deg. Når du er mett på alle disse inntrykkene, kan du nyte litt fisk og sjømat i Fosnavåg som leveres direkte til restaurantene fra lokale fiskere. (Priser sjekket 05/03/2019).


Reiseinformasjon for Fosnavåg

Hvor mange dager tilbringer folk i Fosnavåg?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 1 natt i Fosnavåg.

Hvor mye koster et hotell i Fosnavåg?

1 146 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Fosnavåg. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Hvor mye koster et hostell i Fosnavåg?

Hosteller i Fosnavåg koster vanligvis en plass omkring 978 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 167 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Fosnavåg.


momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Fosnavåg