Hotell Arvika: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 16 hoteller i Arvika, Sverige

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Arvika

Det er mange flotte hoteller i Arvika, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Arvika

Arvika Vehicle Museum
Glava Glassworks Museum
Mikaeli Church

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Arvika Vehicle Museum?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Arvika som ligger nærmest Arvika Vehicle Museum, kan du forvente deg å måtte betale 847 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 847 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Arvika Vehicle Museum. Hoteller i nærheten av Arvika Vehicle Museum er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Arvika som koster 973 kr.

Hoteller i nærheten av Arvika Vehicle Museum

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Glava Glassworks Museum?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Glava Glassworks Museum, er 1 273 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 2 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Glava Glassworks Museum er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Glava Glassworks Museum er vanligvis 23 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Arvika som koster 973 kr.

Hoteller i nærheten av Glava Glassworks Museum

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Mikaeli Church?

Hoteller i nærheten av Mikaeli Church er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Arvika som koster 973 kr.

Hoteller i nærheten av Mikaeli Church

Arvika reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Arvika

Hva koster det for hotell i Arvika?

Prisen varierer etter hvilken type hotell du vil ha, for eksempel konferansehotell eller en romslig feriebolig. Du kan bestille overnatting i Arvika for så lite som ca. 500 NOK for en natt, eller du kan bestille et stort og bekvemt dobbeltrom for ca. 2000 NOK. Hotellene har gode tilbud fra tid til annen, og du kan være heldig å få et familierom til rundt tusenlappen. Du kan også bestille rom hvor dyr er tillatt. Husk at det kan koste mer for tjenester for f.eks. tidlig innsjekk.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Arvika?

I desember kan du delta på julebasar og julemarked, mens den kjente Arvika Hamnefest kan friste med store og populære artister. Da strømmer musikkelskerne til byen for å oppleve god musikk og munter stemning.

Kan man reise til Arvika på budsjett?

Ja, du kan velge å bo på både vandrerhjem eller et annet billig hotell i Arvika. Du kan gjøre oppholdet enda litt billigere ved å lage din egen frokost og pakke med deg niste før du drar avsted for å utforske byen.

De beste transportmidlene i Arvika

Sentrum er sentrum lite nok til at du kan spasere rundt til fots eller sykle, i tillegg til at kollektivtilbudet er ganske bra. Selv om det er et stykke til nærmeste flyplass, er det mulig å fly til Oslo Lufthavn Gardemoen og deretter ta tog til Arvika.

Må man ha med adapter til Arvika?

Nei, det trenger du ikke.

Hvor mye bør man gi i tips i Arvika?

Du behøver ikke å gi tips, men du kan gi ca. 10-12 % hvis du er spesielt fornøyd.

Er det trygt å reise til Arvika?

Ja, Arvika regnes som trygt. Det anbefales å ta normale forhåndsregler, for eksempel passe godt på eiendelene dine i store folkemengder.


Hvor mye koster et hotell i Arvika per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Arvika med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Scandic Arvika
1# Mest populære

Scandic Arvika

7,4

998 kr

Vis hotelltilbud
Clarion Collection Hotel Bristol
Beste verdi

Clarion Collection Hotel Bristol

8,0

981 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Arvika

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Arvika
Clarion Collection Hotel Bristol

Clarion Collection Hotel Bristol

8,0

981 kr

Vis hotelltilbud
Scandic Arvika

Scandic Arvika

7,4

999 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Arvika

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Clarion Collection Hotel Bristol

Clarion Collection Hotel Bristol

8,0

981 kr

Vis hotelltilbud
Scandic Arvika

Scandic Arvika

7,4

999 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Arvika

Arvika er en svensk by som er rik på kultur og historie. Her myldrer det av musikere, håndverkere og kunstnere. Byen er omgitt av naturskjønne omgivelser, og her finnes virkelig noe for alle og enhver. Par som ønsker en romantisk helg med konserter, shopping og kunstgallerier bør vurdere et hotell i sentrum for litt ekstra luksus i hverdagen. Du finner hotell i Arvika som ligger tett på gågaten med gåavstand til underholdning og butikker. Backpackere finner også et billig vandrerhjem i sentrum, like ved Mikaeli kirke.

Det finnes også et variert utvalg av familievennlige hotell i Arvika, for eksempel ferieboliger og Bed & Breakfast i landlige omgivelser utenfor byen. Da kan dere slappe av og drikke kaffe på balkongen, samtidig som barna kan få utfolde seg og leke fritt. Det er bare en kort kjøretur inn til byen, dersom dere vil ut å spise på restaurant eller oppleve områdets severdigheter.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Arvika

Det finnes spennende i Arvika, både for festglade mennesker som er klar for kultur og byliv og familier som reiser med barn. Sett kursen mot Storgatan for å finne butikker, kafeer, gallerier og utesteder. Du finner alt fra store merkevareforhandlere til mer eksklusive nisjebutikker og spennende bruktforretninger. Mange av utestedene tilbyr uteservering i Storgatan, perfekt når du trenger å synke ned i en stol for å se på alt det fine du har handlet.

Arvika er en by som enkelt kan kombineres med eventyr utendørs. Frister det med med adrenalin og friluftseventyr? I så fall kan du klatre, leie kano, dra på safari, fiske, spille golf og mye annet moro. Arvika Stadspark og Glaskogens naturreservat anbefales når du trenger en pause i en av de flotte parkene. Såguddens Friluftsmuseum er også verdt et besøk for å utforske stedets historie, samt spise lunsj på uteområdet med flott utsikt over vannet. (Pris sjekket 11.03.2019).


Reiseinformasjon for Arvika

Hvor mange dager tilbringer folk i Arvika?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 1 natt i Arvika.

Hvor mye koster et hotell i Arvika?

Hoteller i Arvika har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 822 kr per natt.

Hvor mye koster et hostell i Arvika?

Hosteller i Arvika koster vanligvis en plass omkring 512 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 310 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Arvika.


momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Arvika