Hotell Åsgårdstrand: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 4 hoteller i Åsgårdstrand, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Åsgårdstrand

Det er mange flotte hoteller i Åsgårdstrand, hva med et hotellopphold i et av disse?


Åsgårdstrand reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Åsgårdstrand

Hva koster det for hotell i Åsgårdstrand?

Du kan bestille overnatting i Åsgårdstrand for så lite som ca. 600 NOK for en natt om du vil bo på et hostel eller leie en leilighet. Et strandhotell begynner på ca. 1500 NOK og oppover. Du må påberegne ekstra kostnader for fasiliteter som f.eks. tidlig innsjekk. Du kan søke på gode tilbud på momondo, samt sjekke fasiliteter som f.eks. dyr tillatt, om rommene har balkong, gratis parkering og andre nyttige kriterier.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Åsgårdstrand?

Åsgårdstrand er godt kjent som med sommerby med behagelige temperaturer og idylliske strender. Om sommeren vrimler det av småbåter ute på fjorden. Gjestehavnen er imidlertid åpent året rundt, og på vinterstid kan du pakke med deg skiene dine for å teste ut de flotte langrennsløypene i området.

Kan man reise til Åsgårdstrand på budsjett?

Du bør vurdere å leie en leilighet eller feriebolig for å få rimelig overnatting i Åsgårdstrand. Fordelen med dette er at du kan spare enda mer på å lage måltidene selv. I tillegg kan du søke etter spesialpris og tilbud på momondo for å bestille et billig hotell i Åsgårdstrand og omegn.

De beste transportmidlene i Åsgårdstrand

Avstandene er som nevnt små i Åsgårdstrand sentrum. Du kan fint spasere rundt eller leie en sykkel. Det er gode bussforbindelser fra byen og til nærliggende steder og attraksjoner. Du kan fly til Sandefjord Lufthavn og ta buss videre for å komme deg hit, eller du kan leie en bil.

Parkering i Åsgårdstrand

Du kan trygt parkere bilen ved hotellets gjesteparkering, dersom dette tilbys. Du kan undersøke hvilke hotell i Åsgårdstrand som tilbyr parkering ved å benytte deg av våre nettsider. I tillegg er det mulighet for å parkere på gaten og parkeringsplasser ved Havnegata, Raveien og gjestehavnen.


Hvor mye koster et hotell i Åsgårdstrand per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Åsgårdstrand med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Åsgårdstrand

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Åsgårdstrand
Thon Hotel Åsgårdstrand

Thon Hotel Åsgårdstrand

7,9

1 168 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Åsgårdstrand

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Thon Hotel Åsgårdstrand

Thon Hotel Åsgårdstrand

7,9

1 168 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Åsgårdstrand

Åsgårdstrand er en småby som er kjent for sine mange kunstnere. I dag strømmer det ivrige badegjester til området for å nyte sommeridyllen i den hvitmalte byen. Det finnes mange flotte overnattingssteder og hotell i Åsgardstrand. Par setter nok utvilsomt pris på et romantisk rom med ekstra luksus på et hotell i sentrum og med vakker utsikt over stranden. Byen er såpass liten at avstandene blir små, og du kan spasere fra hotellene til butikker, restauranter og badeplasser.

Strandhotellene tilbyr også familierom med frokost inkludert, noe som er særdeles praktisk om du reiser med barn. Backpackere som ikke har noe imot litt reisevei bør vurdere et billig hostel utenfor byen. Standarden er god og prisen er lav. Det finnes også leiligheter til leie i området, noe som passer bra om dere er flere som reiser sammen. Du finner konferansehotell i nærliggende byer som Horten og Sandefjord.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Åsgårdstrand

Åsgårdstrand er en by som har inspirert mange kunstnere. Edvard Munch fant mange motiver til sine berømte malerier i denne historiske småbyen, blant annet «Pikene på broen.» Du kan selv oppleve denne broen som forbinder Badehuset med stranden. Munchs hus og atelierer ligger rett ved Grand Hotel Åsgårdstrand. Edvard Munchs gate bør også sees. Gaten er vakker og prydes av flotte hager. Du kan også besøke mange spennende kunstgallerier når du vandrer rundt i gatene. Husk å stoppe på et bakeri for å prøve de lokale delikatessene «krabbelurer».

Midt i byen finner også en badepark med strand, volleyballbane og en stor gresslette hvor barna kan boltre seg og leke. Stupebrettet finner du ved moloen. Badeparken er godt tilrettelagt toalett, handicaprampe og faste grillsteder, slik at alle kan få oppleve og nyte den vakre stranden. Kyststien som går til Horten begynner rett ved stranden, skulle du få lyst til å strekke på beina.


Reiseinformasjon for Åsgårdstrand

Hvor mange dager tilbringer folk i Åsgårdstrand?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Åsgårdstrand er 3 netter.

Hvor mye koster et hotell i Åsgårdstrand?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 063 kr per natt ved bestilling av hotell i Åsgårdstrand. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.


momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Åsgårdstrand