Hjelp

momondo er en reisesøkemotor som finner og sammenligner de beste prisene på fly, hoteller, billeie, pakkereiser og feriehus. Vi er en gratis tjeneste og vi har ikke noen bestillingsgebyrer.

 • Er alle gebyrer inkludert i prisen?

  Vi prøver å inkludere alle obligatoriske gebyrer og tilleggsavgifter (avgifter som ikke kan velges bort) i prisen som vi viser. Vårt mål er å skape så mye åpenhet i prisene som mulig, og vi jobber hele tiden med å gjøre prisen mer gjennomsiktig.

  Vår utfordring er alle de (skjulte) og hele tiden skiftende ekstragebyrene som selskaper legger til i deres priser. Vi gjør hele tiden vårt beste med å vise prisene som er tilgjengelige uten noen ekstra kostnader for de fleste av våre brukere, men det er mulig at noen ganger så blir totalprisen høyere avhengig av betalingsmetoden du har valgt. Du kan finne mer informasjon på resultatsiden for flysøk.

 • Hever momondo prisene på flybilletter?

  Nei, absolutt ikke! momondo sporer aldri IP-adresser eller bruker cookies for å presse prisene opp. Vi søker i sanntid og finner de beste prisene tilgjengelig på tidspunktet for søket ditt. Vi har ingen intensjoner om å heve prisene, fordi vi alltid ønsker at våre brukere skal kunne finne de beste og billigste prisene tilgjengelig.

 • Hvordan fungerer prisgarantien på hoteller?

  Prisgarantien sikrer at du får den laveste prisen på nettet på hotellrom hvor som helst i verden. Den fungerer på følgende måte:

  1. Du bestiller et hotellrom
  2. Uventet finner du et billigere tilbud innen 24 timer
  3. Du bruker prisgarantien
  4. Prisforskjellen blir tilbakebetalt til deg
 • Hvor ofte oppdaterer dere valutakurser?

  Vi oppdaterer valutakurser hver dag. Vær oppmerksom på at prisene ikke alltid vises i samme valuta på momondo og leverandørens nettsted som vi sender deg videre til.

 • Hva skal jeg gjøre om jeg opplever feilaktig informasjon på momondo?

  Vårt mål er alltid å vise de laveste prisene og den mest korrekte informasjonen. Derfor setter vi stor pris på om du ville informere oss via vår tilbakemelding hvis du opplever at vi viser informasjon som ikke er korrekt. Vennligst gi oss så mye informasjon som mulig om ditt søk, inkludert reisedatoer og destinasjoner, i tillegg til navnet på selskapet vi har henvist deg til. Da kan vi se nærmere på problemet og iverksette tiltak.

Bestilling

Skjul alleVis alle
 • Selger momondo billetter?

  Nei, vil selger ikke billetter og du bestiller ikke direkte på vår side. Du bestiller flybilletten, hotellet, pakkereisen og leiebilen på nettsiden til det selskapet vi har henvist deg til.

 • Hvem skal jeg kontakte med spørsmål angående bookingen?

  Hvis du opplever problemer med en bestilling , og/eller ønsker å endre den, må du kontakte det selskapet du gjorde bestillingen hos. Om du ikke er sikker på hvilket selskap du har bestilt hos, kan du finne det ut ved å se på bestillingsbekreftelsen du mottok på e-post fra selskapet. Du kan også se på din bankkonto hvilket selskap som har belastet deg. momondo har ingen informasjon om din bestilling, og derfor kan vi dessverre ikke endre bestillingen eller sende deg en bekreftelse på bestillingen.

  Spørsmål angående leiebil skal alltid rettes til telefonnummeret eller e-postadressen som er oppgitt i reservasjonsbekreftelsen.

 • Kan jeg stole på selskapene dere har på nettsiden?

  Ja! Vi har kun leverandører som vi finner troverdige på vår side, og vi er i jevnlig kontakt med dem for å sikre at de lever opp til våre forventninger.

 • Hva bør jeg være oppmerksom på før jeg gjøe en bestilling?

  Før du klikker på Kjøp-knappen på en leverandørs side bør du alltid dobbeltsjekke at du har oppgitt korrekt informasjon som:

  • Reisedatoer
  • Avreise og ankomstflyplasser
  • Antall passasjerer
  • Navn på passasjerer
  • E-post

Tjenester

Skjul alleVis alle
 • Hvordan virker priskalenderen/grafen?

  Priskalenderen er en oversikt over de billigste prisene funnet av våre brukere på den valgte ruten. Formålet med priskalenderen er å gi deg en oversikt over prisutviklingen på flyreiser og vise deg de dagene med størst besparelser. Dette bør gi deg en idé om hvordan du kan spare penger hvis du er fleksibel på dato. Du må imidlertid gjøre et nytt søk for å få de seneste prisene, da prisene i kalenderen kan ha endret seg siden forrige bruker fant dem.

 • Hvordan fungerer prisvarselen?

  Når du har søkt etter en bestemt flytur kan du opprette en Prisvarsel. Deretter vil du motta e-postoppdateringer med priser som vi har funnet på den aktuelle ruten. Vær oppmerksom på at det noen ganger er en tidsforsinkelse mellom når vi finner prisen, og når du mottar e-post, slik at prisene kan endre seg på den tiden.

 • Hva er ‘Beste’ flyreise?

  ‘Beste’ flyreise er flybillettene med best balanse mellom pris og flytid. Vi viser ‘Beste’ flyreiser fordi det ofte er verdt å betale litt mer for å slippe en 12 timers mellomlanding.

 • Kan jeg søke etter gruppebilletter på momondo?

  Du kan velge opp til 9 voksne og 7 barn hver gang du søker etter flybilletter på momondo.

 • Har dere en «Flere Reisemål» funksjon?

  Ja, det har vi. Bare velg «Flere destinasjoner» som reisetype i søkefeltet når du søker etter flybilletter.

 • Hvor finner jeg tog på momondo?

  Vi har integrert høyhastighetstog i vårt flysøk. Dette er en mer effektiv metode enn å gjøre det et frittstående søkealternativ, og det gjør det mulig å sammenligne prisene på høyhastighetstog og fly for din valgte rute.

 • Hvordan kan jeg gi mest nyttig tilbakemelding til momondo?

  Din tilbakemelding er svært nyttig for oss fordi den hjelper oss med å forbedre våre tjenester. Vennligst gi så mye informasjon som mulig om søket ditt når du kontakter oss. Vi vil gjerne vite reisedatoer, destinasjoner og navnet på selskapet vi har henvist deg til. Denne informasjonen gjør det lettere for oss å se nærmere på eventuelle problemer og iverksette nødvendige tiltak.

Feedback

Bruk vårt feedback-formular til å gi oss kommentarer og forslag, eller til å rapportere et problem.


Husk

Vi er ikke et reisebyrå, og vi selger ikke billetter. Hvis du har spørsmål om en bestilling, må du kontakte reisebyrået eller flyselskapet.

Kontakt

Adresse momondo A/S
Løvstræde 1
1152 København K
Danmark
Telefon: +45 33 37 80 80 (Standard internasjonale samtalepriser gjelder)

ForetaksregistreringDanmark, CVR 20181397

Feedback