Fly til Paris Frankrike

En romantisk virvelvind
Flybilletter til Paris fra
 • 610 NOK Per person
 • Fly fra Oslo starter på 660 NOK
 • Fly fra Bergen starter på 1 000 NOK
 • Fly fra Göteborg starter på 900 NOK
 • Fly fra Stavanger starter på 1 000 NOK
 • Populære flyselskaper som flyr til Paris inkluderer Air France, SAS og Norwegian.
 • Billigste fly til Paris er vanligvis tilgjengelig i november mens juli pleier å være dyrest.
 • Fly til Paris lander på flyplassene Beauvais Tille (BVA), Charles De Gaulle (CDG) og Orly (ORY) .

Om Paris

.

Paris finner på umerkelig vis veien inn i hjertet ditt. Derfra sprer den seg til hver fiber i kroppen, som en fullstendig irrasjonell, romantisk virvelvind. Om du ankommer Paris med et beskjedent fransk vokabular, vil du føle deg kastet på hodet uti det ukjente. Parisere er ikke akkurat kjent for sin imøtekommenhet. Likevel går det seg til. London kan skryte av sin koselige stemning, mens Berlin er en kul hipster. Paris er den peneste av dem alle, med brede boulevarder, vakre broer og nærmest psykedelisk oransje solnedganger. Paris er en generøs by, som forer innbyggerne sine med en evig flyt av kultur og tilstelninger. Paris blir aldri rutine. Franskmennene kultiverer det hintet av menneskelig galskap og megalomani vi alle har i oss, og derfor holder de alltid på med noe vilt.

Eiffeltårnet var bare ment å stå i 20 år. Det ble bygget på to år, for Verdensutstillingen i 1889.

Portøren Philibert Aspairt gikk seg vill i katakombene i Paris i 1793. Kroppen hans ble funnet 11 år senere.

Hvordan er været i Paris i oktober?

 • Temperatur 8-17 °C
 • Tørre dager 11-
 • Gjennomsnittlig nedbør 56 mm
 • Dager med snø 0

Demografi

 • Innbyggere 2,3M
 • Lokal tid :
 • Valuta Euro

Flotte hoteller i Paris

Flotte steder i Paris

Folk som liker Paris liker også å fly til...

Billige flybilletter til Paris

Sammenlign flyvninger til Paris og flyplasser i nærheten for å finne de beste prisene og avgangene.
Flyt og endre størrelsen på sirkelen for å endre din tur.
Klikk her for å finne nærmeste byer.

Om Paris

Paris er en by for den som elsker... liv, kunst, gourmetmat, shopping og dans til solen står opp over Seinen. Men - glem alt du tenker om verdens Mekka av romanse og utforsk en allsidig, moderne Europeisk hovedstad, hvor nye, multikulturelle generasjoner av Paris’ beboere puster frisk luft i de historiske gatene.

I Paris er det ikke plass til måteholdenhet og strenge dietter. Start dagen med en nybakt croissant og en kremet varm sjokolade. Finn en plass utendørs og se på at verden går sin gang gjennom kule solbriller. I en metropol hvor oppfattelsen av chic mote konstant utvikles finner du alt fra hip-hop-merker og kul vintage til vakker couture i denne unike moteverdenen.

Hvis du har ekstra penger å svi av er det et arrondissement for en hver motestil. Fra couturehusene på Faubourg Saint-Honoré, til shoppingsenterene på Boulevard Haussmann og de små sjarmerende butikkene i Marais. Du kan gjøre som de innfødte og utforske de mange markedene, kjøpe en boks med foie gras på det travle markedet Marché Bastille, eller gå deg vill i de syv hektarne av loppemarkedsvarer og vintage-skatter på Marché aux Puces de St-Ouen. Her er pruting forventet, så om fransken din er litt rusten, ta med deg en ordbok og ditt beste galliske skuldertrekk.

På kvelden er denne byen full av live musikk, ofte skjult i kjellerbarer og uregistrerte lokaler. Jazzscenen er fortsatt intens og livlig, men du bør også ta deg tid til å oppleve noen av de nye rytmene som tar over på hovedstadens mange barer og klubber. Cabaretene og sirkusene nyter også en renessanse og de mest populære selskapene flørter intenst med uvanlig estetikk, tradisjonelle afrikanske beats eller en berusende blanding av de to.

Til å være en by med slik et mylder av liv, gjør Paris en innsats av verdensklasse for å hedre de døde. Intet besøk er fullendt uten å vise din respekt til Jim Morrison, Edith Piaf, Oscar Wilde og de andre store heltene på den vakre kirkegården Père Lachaise. Hvilken bedre måte å ære deres minne på enn å dra tilbake til byens mørke boulevarder, på leting etter festen som er i full gang bak de elegante fasadene.

Beklager, denne informasjonen er foreløpig kun tilgjengelig på engelsk

Feedback
Google+ YouTube Facebook Instagram Twitter