Om momondo

Å reise er å sprenge grenser. Det handler om å gi næring til den indre gnisten av nysgjerrighet som får oss til å reise ut i det ukjente. Den som får oss til å gi livet nye retninger og se verden i et nytt lys hver dag. Oppdage nye steder. Nye mennesker. Nye ansikter. Nye omgangsformer. En verden full av uventede muligheter.

I 2006 samlet en liten gruppe dyktige og dedikerte danske utviklere seg om et felles mål: å gjøre verden åpen. De trosset den etablerte flyindustrien og skapte momondo, en gratis, uavhengig søkemotor for flyreiser, som åpent viste prisene over hele markedet. De brukte sine spesialkunnskaper innen koding, robotbygging og programmering til å gi folk en umanipulert liste over alle priser på alle flyvninger i hele verden. Og de gjorde den tilgjengelig for alle.

momondo jobber ut fra en sjelden blanding av kunst og teknologi, satt sammen av den danske gründeren Thorvald Stigsen, som grunnla selskapet. Han har sin unike blanding av kreativ intuisjon og matematiske ferdigheter fra en bakgrunn i både dataprogrammering og moderne teater. Ambisjonen var, og er fremdeles, å skape et globalt varemerke. Ikke ganske enkelt funksjonalitet, som hos konkurrentene, men et dristig og fargerikt univers for reiser som kan forene brukerne og inspirere dem til å møte verden ansikt til ansikt.

Inspirerende reisesøking handler ikke bare om informasjon, det handler om å puste liv i informasjonen. Gi den en stemme, en melodi, en farge og et uttrykk. Det handler om å forvandle den til innsikt, slik at vi får øynene opp for nye muligheter og veier til eventyret.

Til syvende og siste handler det om mennesker. Om å få folk til å utveksle nye ideer og dele ekte historier. Ingenting er som å være der og se hverandre inn i øynene.


Husk

Vi er ikke et reisebyrå, og vi selger ikke billetter. Hvis du har spørsmål om en bestilling, må du kontakte reisebyrået eller flyselskapet.

Feedback